КПК

Показати повну версію : Баги та доповнення

НикотиН
13.09.2008, 10:47
пишіть що не так працює або чого невистачає для комфортного спілкування

Ливандовка
19.10.2008, 19:34
зауважив одну незручність при реєстрації

там була графа:
якщо вас запросив на цей форум вже існуючий учасник - вкажіть його ім'я!

я взяв і просто написав кажан:) - дослівно так, зі смайлом

і ніяк блін не можу зареєструватись!
пише: не правильне посилання...

я все превірив... яке посилання?
і парюсь парюсь..

раптом догнав - я "послався" на неіснуючого юзера і воно мене відфутболює.

може зробити не критичним посилання на нік? бо рідко коли знаєш, який нік на цьому форумі має цей юзер. виходом для мене було просто стерти посилання.

або зробити інакше: повідомлення про неправильне посилання сформулювати якось краще. щоб юзер хоча б розумів, що не так.

може зробити можливість юзеру вписувати довільну інформацію в цю графу. хай краще хоч щось напише аніж нічого взагалі

--------
ну кароче вибачте що так багато настрочив)

НикотиН
20.10.2008, 13:01
в реєстрації -графу "хто запросив" вилучено - а яка різниця впринципі хто ,)

kazhanchik
20.10.2008, 14:18
як то яка різниця? будемо давати цукерку за це:тістечко:

Ливандовка
20.10.2008, 15:21
ДОречі й справді - реєстрація за моїм переконанням має бути якнайпростішою.
Не передумував реєструватись від виду величезної реєстраційної форми)

Янголятко
21.12.2008, 19:45
чомусь не вдається зробити лінієчку у підписі, я вставляю вв код з сайту, де зробила лінійку, а воно робить з неї ссилку?

ПаськО
09.01.2009, 07:41
Народ!!!! Та змініть вже ті листочки на сніжинки.... дуже прошу, або хоча б Діда Мороза чи сніговика домалюйте.....

Meri
22.01.2009, 10:37
поменяли :хочу:

Сяня
13.05.2009, 22:53
привіт! сьогодні зареєструвалася, все тут у вас добре, але чесно кажучи оцей жовтий колір, ну так вже напрягає зір, що капець:заклопотана:. чи можливо вельмишановні адміністратори, щось тут поміняти? пропоную світло зелений колір. дякую наперед за відповідь!:посмішка:

Тихе
14.05.2009, 15:41
а мені подобається - такий теплий колір! :тішусь: щоправда, я собі зменшила яскравість монітору. це не із-за форуму, мені взагалі чим менша яскравість тим краще.

гелена
16.05.2009, 20:24
пишіть що не так працює або чого невистачає для комфортного спілкування

маю одне питання і одне зауваження:
1. чому дописи додають не відразу, а після прочитання модератором?
неприємне враження

2. в деяких місцях колір шрифта мало відрізняється від кольору фону, тобто є нечитабельним

kazhanchik
17.05.2009, 09:50
привіт! сьогодні зареєструвалася, все тут у вас добре, але чесно кажучи оцей жовтий колір, ну так вже напрягає зір, що капець:заклопотана:. чи можливо вельмишановні адміністратори, щось тут поміняти? пропоную світло зелений колір. дякую наперед за відповідь!

2. в деяких місцях колір шрифта мало відрізняється від кольору фону, тобто є нечитабельним

такий "медовий" колір - це особливість нашого форуму. колір змінювати не будемо, а от де погана читабельність - відкоректуємо.

1. чому дописи додають не відразу, а після прочитання модератором?
неприємне враження

такі заходи задіяні не до всіх розділів. але згідно з правилами (які ми всі читали при реєстрації) адміністрація форуму залишає за собою право видаляти, змінювати, переносити чи зачиняти будь-які теми й дописи на власний розсуд.

Сяня
19.05.2009, 10:10
Ще одне питаннячко, темку, яку я вчора створила викинули чи кудись перенесли, не можу знайти:засмучена:

kazhanchik
19.05.2009, 10:21
ні, не викидали :посмішка: в розділі "все про тебе", там ми пишем все для жінок, про жінок і т.п. :жартую:
можливо будуть ідеї-побажання щодо створення нових розділів... усе пишіть, всі пропозиції розглянемо!

Сяня
19.05.2009, 10:40
Дякую, я вже знайшла, а щодо нових ідей-подумаю.

гелена
23.05.2009, 10:34
такі заходи задіяні не до всіх розділів. але згідно з правилами (які ми всі читали при реєстрації) адміністрація форуму залишає за собою право видаляти, змінювати, переносити чи зачиняти будь-які теми й дописи на власний розсуд.

це все я розумію, але було би добре, щоб модерували після додавання допису, а не перед
я от кілька днів тому відповіла в тему про дитсадок і досі не додано міою відповідь
це утруднює спілкування
я вже і не пам’ятаю на чому перервалася розмова
мені писати ще раз чи допис буде додано? чи його видалено? я не розумію

kazhanchik
23.05.2009, 10:45
якщо ви уважніше поглянете, то побачите, що допис додано. додається він за кілька хвилин після написання. так що не бачу проблем!

гелена
23.05.2009, 10:58
якщо ви уважніше поглянете, то побачите, що допис додано. додається він за кілька хвилин після написання. так що не бачу проблем!

добре, буду знати :)

Ливандовка
26.05.2009, 15:19
о, слухайте, знайшов маленький прикол.

я написав кажанчику комент в інфу (здається в інфу...)

і потім зауважив що "кажан" написав з маленької букви.

отже я вирішив відредагувати повідомлення.
зберігаю зміни - всеодно з малої!

при тому, що усякі інші зміни зберігаються.
а от змінити регістр існуючих букв не можливо...

---------
сорі. нічого цікавішого не знайшов на разі:)

Ливандовка
26.05.2009, 15:22
доречі - те саме зауважив при спробі змінти регістр у дописі в стані поперенього перегляду.

тобто:
переглядаю - бачу, що треба написати щось з великої.
редагую, додаю допис - всеодно з малої)

kazhanchik
26.05.2009, 16:01
Буде виправлено!

Злата
17.10.2010, 15:54
Чому не можна добавляти свої аватарки, а вибирати з тих які є? Вони якісь похмурі.