КПК

Показати повну версію : порча, як від неї захиститись?

Консультант
15.09.2008, 10:34
деякі люди вміють так глянути, що аж погано стає. дехто поза очі порчу наводить, а дехто і підкидує щось у ваш дім. чи вірити ви у це? якщо так, то як захищаєтесь?

LeeVan
15.09.2008, 12:50
я верю...с некоторых пор стала верить..защитить себя минимально можно, купив облатки в церкви ( там нужно знать какие для кого подходят ) ,маленькую иконку со своим святым..цепляют булавки на одежду, женщины могут на шлейку бюстгалтера, мужчины - лишь бы не остриём вниз..точно я всего не знаю, но так, приблизительно..и просто нехороший взгляд ещё не самое страшное, на что идут люди , не задумываясь о последствиях, и для себя в первую очередь..

kazhanchik
15.09.2008, 12:59
краще таким узагалі не займатись... привороти, відвороти, ворожіння... ще не відомо як воно повернеться до вас чи ваших близьких...

LeeVan
15.09.2008, 13:02
вот я об этом и говорю!что не стоит лезть в чёрную магию, потом не будете , что откуда берётся! с этим шутить нельзя!

L.D.
15.09.2008, 13:11
є хороший вираз: чого ми боємось, то до нас і приходе!!!!!!!!!!!!!!! якщо ти впевнена в собі людина і тобі чисто пофігу на всьо негативне, ти радієш кожному дню, біля тебе тільки ті оточуючі, які дарують тобі посмішку на обличчі- то ти і задумуватись про всяку фігню не будеш. а "нездорових" людей потрібно уникати, простими словами : не попадатись їм на очі і не розмовляти, то ви швидко для них втратите усякий інтерес. вони найдуть іншу жертву. у мене є в близькому крузі така людина, то для свого спокійного життя закрила своє життя від неї за 7 замками. і повірте, мені краще ніж їй.

Жожоба
16.09.2008, 15:29
а мне девченки повезло! у меня два имени, и церковного практически никто не знает. хочу правда дать вам совет. когда у вас к человеку есть чувства, хочется поделиться сокровенным... не говорите церковного имени, пока не будете уверенны на 100 %, и даже в этом случае подумайте еще раз! сегодня у вас чувства, а завтра вы поссорились. мальчики этой фигней не страдают, но кто их знает? люди бывают не предсказуемы! он может просто ляпнуть, а тот кому надо услышит... осторожно!

ПаськО
05.12.2008, 11:47
я також не раніше не вірила у то ворожіння... кажуть не віриш, поки то не зачепить тебе..
мала я колись, у студенські роки, подругу у неї її одногрупниця відбила хлопця.... дівчата, що з нею творилося, ви собі просто не уявляєте: постійно їй було погано, душевний стан на грані нервового зриву, волосся лізло, знаходили голки в шторах... жах..
та що казати - у мене сусідки ворожать.... сіль підкидають, підливають воду... моторошно кожен раз, коли з хати виходиш...
але все наше зло до нас і повертається!!!! скажу так її чоловік має страшну висипку на обличчі, яка з"явилася після весілля і вже років 4 не зникає (у нас підозра, що вона його також приворожила).... синок має 3 рочки... дитинка в такому віці навіть не говорить... уявіть собі....
самий головний захист від ворожок - наша віра, любов до ближнього, треба молитися і просити захисту у бога від тих злих сил, постити і тоді ніяка сила не буде мати над нами силу....

Крижана Ледi
26.02.2009, 17:05
виявляється, існує простий спосіб самому перевірити, чи є на вас порча. варто лише взяти склянку, набрати в неї холодної води. розбити свіже куряче яйце і вилити в цю воду. важливо тільки не зачепити жовток ножем. склянку поставте собі на тім’я, опустивши підборіддя якомога нижче. протримайтеся так 2-3 хвилини. якщо вода залишиться чиста, а жовток лежить у білкові – на вас порчі немає. якщо від білка наверх ідуть смужки – очевидно, це магічне втручання. коли ті смужки мають пухирці, то порча сильна. якщо в смужках є чорні крапки – порча зроблена на смерть або з могильною землею. у таких випадках не зволікайте з допомогою.

як захистити себе
якщо у вас є підозри на порчу, обдивіться весь будинок, особливо двері, рами. там можуть стирчати булавки та голки. ніякі сторонні предмети не беріть голими руками. краще це зробити пінцетом, щипцями чи в рукавичках. коли біля дверей ви раптом помітили розлиту рідину чи підозрілий предмет, не переступайте через нього, а приберіть та спаліть.

не тримайте вдома ніякої «мертвечини»: сухих квітів, крабів, морських мушлів, пір’я птахів, шкур убитих звірів, ріг. нікому не давайте носити свій одяг, прикраси, користуватися особистими речами. не даруйте і не беріть в дарунок хрестики – вони несуть чужу карму.

Cтарі повір’я говорять, що варто носити англійську булавку, приколену до одягу ближче до серця. оточуючі її не повинні бачити. а біла магія рекомендує носити на лівій руці червону нитку.

кілька загальних вправ з біо-енергетичного захисту, які використовуються в східних методиках медитації та йоги.

енергетичний захист «перехрест»

найпростішим прийомом захисту є перехрещення рук або ніг під час розмови з людиною, від якої можна чекати неприємностей. при цьому ви замикаєте контур свого біополя, і таким чином не допускаєте його пробоїв.

захист «кільце»

великий і вказівний пальці однієї руки з'єднуються з великим і вказівним пальцями іншої руки і утворюють кільце, а інші пальці накладаються один на одного. цим прийомом традиційно використовується в китаї та японії. захисний прийом «кільце» є достатньо ефективний.

захист «вкладення кільця»

ефективним прийомом, який зазвичай застосовується йогами, є «вкладення кільця». з'єднайте великий і вказівний пальці однієї руки, так щоб вони утворили кільце, яке «вкладається» в долоню іншої руки. потім великий і вказівний пальці іншої руки повинні утворити кільце, яке у свою чергу «вкладається» в долоню першої руки. ці дії слід повторити три рази. зазвичай після третього разу людина, що виконує цей прийом, відчуває, що атмосфера навколо неї ущільнилася, і голову здавлює немов обручем. це пов'язано з тим, що «вкладення кільця» не лише замикає контур біополя, але й у декілька разів ущільнює його консистенцію.

захист «дзеркальна стіна»

уявіть, що з усіх боків і зверху вас оточує стіна з цегли в один ряд або більше. зовні ця стіна покрита суцільним шаром начищених до блиску дзеркал, обернених зовні. і з якого б боку нападаючий не намагався на вас напасти, він отримає відображений і посилений у відповідь удар. виконуючи прийом «дзеркальна стіна», постарайтеся у жодному випадку не видати свої наміри.

людина, яка намагається чинити на вас негативну дію, не повинна здогадуватися про те, що ви застосовуєте особливий захист. помітивши ваш спокій і дружелюбність, він з кожним разом нарощуватиме силу своїх ударів, отримуючи у відповідь удари ще більшої сили. в результаті він, стомлений цією безплідною боротьбою, напевно відмовиться від продовження своїх спроб. цей прийом користується популярністю і довів свою ефективність. на жаль, не діє на магів.

захист «яйце»

постарайтеся відчути (але не уявити), що на рівні міжребер’я попереду, ззаду і з боків на відстані витягнутої руки хрестоподібно розташовуються чотири теплі золотаві кулі. іншими словами, навколо вас знаходиться хрест, який лежить в горизонтальній площині з віссю, що проходить по середній лінії вашого тіла. при обертанні цього хреста утворюється обруч, який неважко перетворити на «яйце», що огортає ваше тіло, немов скляна куля, і яке захищає його від будь-яких негативних дій.

стінки «яйця» повинні бути дуже щільними і багатошаровими. уявні оболонки, якими ви раз по раз покриваєте цю кулю, можуть бути одноколірними, двоколірними, триколірними. переважними в даному випадку є золотистий, блакитний, оранжевий кольори. дуже важливо чітко відчувати свої дії в просторі.

захист «обертання біополя» або «обертання циліндра»

слід відчути, що весь простір між вашим тілом і умовним краєм оболонки заповнений якимось в'язким середовищем, що нагадує клуби диму (як варіант – можна уявити, що ви оточили себе металевим циліндром). це середовище (або циліндр) обертається навколо осі тіла за годинниковою стрілкою. якщо прийом обертання виконується правильно, відчуття власного тіла зникає, поступаючись місцем відчуттю однорідної маси, яка при обертанні набуває форми кокона.

захист «золота піраміда»

уявіть, що ви знаходитеся в центрі золотої піраміди, яка своїм сяйвом відбиває негативні дії, що спрямовані на вас. піраміда повинна бути такого розміру, щоб ви відчували себе зручно.

захист «інформаційно-біопольовий»

спочатку необхідно побудувати захисну оболонку у формі «кулі», потім уявити, як куля заповнюється енергією сріблясто-фіолетового кольору. по зовнішній поверхні кулі проходять у вигляді паралелей і меридіанів стрічки, на яких написано «я вам не потрібний (не потрібна)».

РибкА
04.03.2009, 18:17
я верю...с некоторых пор стала верить..защитить себя минимально можно, купив облатки в церкви ( там нужно знать какие для кого подходят ) ,маленькую иконку со своим святым..цепляют булавки на одежду, женщины могут на шлейку бюстгалтера, мужчины - лишь бы не остриём вниз..точно я всего не знаю, но так, приблизительно..и просто нехороший взгляд ещё не самое страшное, на что идут люди , не задумываясь о последствиях, и для себя в первую очередь..

согласна,ведь некоторые вещи существуют независимо от того верим мы в них,или нет.и все таки при наличии подозрений на порчу рекомендую не заниматся "самолечением",а обращатся к профессионалу. кстати истинные целители никогда не назовут вам "таксу",слава богу я когда-то встретила такую женщину.

Консультант
05.03.2009, 10:24
...хіба хтось лікує сьогодні за просто так? це його (її) професія, цим заробляється на життя.