КПК

Показати повну версію : выходи за меня

Верунчик
15.10.2008, 16:01
расскажите как вам делали предложение, если делали. а если нет, то как вы себе это представляете? как и где вы хотели бы это услышать?:залицяюсь:

Іруська
17.10.2008, 13:18
хлопці робляць це по різному... одні пропонують вийти заміж в перший же день знайомства, інші дуже довго (по 7 років:засмучена:) обдумують все, зважують, поки щось надумають, то вже і нехочеш нікуди виходити.:прикол: переважна більшість бояться говорити цю фразу, бояться створювати сім’ю, виконувати якісь обов’язки, відповідати за свою половинку...
саме цю фразу ми довго очікуємо від коханого хлопця, мріємо що все буде так, як ми собі придумали.
я вважаю, що "це" має бути дуже романтично, обов’язково з букетом квітів, при свічках, в невеличкому затишному ресторанчику та обов’язково з каблучкою, і на колінах (інакше не погоджуйтесь!!!!!!!!!!!).
хоча в мене освідчення було в ресторані, та зато без квітів, і не на колінах, коротче кажучи зовсім не таким, яким я собі його намріяла................

A-Shoes
17.10.2008, 16:47
мені зробили пропозицію на третій день нашого зустрічання, коли ми гуляли біля обласного рагсу.... я ще тоді подумала: "боже, з ким я звязалась... він якийсь ненаромальний.. :)". і відмовилась. друга пропозиція від того самого об’єкта пролунала через півроку - тоді я подумала собі, що мій хлопчик ще не готовий до такого кроку... і знову відмовилась :) третя пропозиція була десь після 1,5 років зустрічання.
ми їхали обоє після роботи на великому, ще радянського виробництва, автобусі 7-а, в салоні було лише 3 людей. львів був весь в яскравому намисті ліхтарів і білого-білого снігу.... все почалося з розмови мого коханого на тему, що ми вже щось задовго з ним зустрічаємось... і він пропонує щось з цим зробити. я отетеріло глянула на нього, і запитала, що він пропонує. він сказав, що тут є два виходи - або розійтись, або одружитись. він типу рад би був зі мною розійтись.... та не може, бо надто мене кохає, і хоче, щоб я стала його дружиною.
з мого боку це був спочатку шок ("боже, ото козел!! я його люблю, а він мене кидає"), а потім німа радість (самі розумієте, ще від шоку не відійшла... :) ). а потім став в автобусі на коліна.
поки ми доїхали до мене (мене ще по старомодному щоразу проводжали додому :) ), то вже знали, якого числа буде весілля... :)
і скажу, що я найщасливіша. більш романтичнішого освідчення я собі і не уявляю...

ПаськО
25.11.2008, 10:43
скажу, що мені освідчувались 6 разів... по-різному... вечером у під"їзді, коли проважали.... просто в транспорті, або приперши мене до стінки і грізно заявивши:""ти вийдеш за мене чи ні??"... останнього разу все було не дуже романтично... я сама вибрала собі каблучку не хотіла аби мені якесь фуфло подарували, самі назначили день освідчення... тепер я розумію, що то було не романтично, навіть якось трохи дико... але маємо, те, що маємо, за тижня 2 він прийшов свататись... ви би бачили обличчя моїх батьків, які нічого не знали...:прикол::прикол::прикол:

Meri
25.11.2008, 11:42
мы с моим дурачились недавно, и он так в шутку ляпнул что то про свадьбу... а потом сделал серьезное лицо и говорит: "нет, я сделаю тебе предлжение по другому... по особенному..."
девченки!!! чувство такое нахлынуло... это наверное даже лучше чем само предложение. это было как то искренне:почервоніла:

Natalyuska
08.05.2009, 14:49
Ах, романтика - романтика..., всі ми мріємо про неї. а особливо коли йде мова про освідчення.
А мій,

Natalyuska
08.05.2009, 14:54
а мій...
ми з ним надто довго разом (дружили десь 3 роки, зустрічались 4,5 років + 1 рік - перерва, та 1,5 року живемо разом "зійшлись на завжди..."), напевно тому стали більше практиками, а ніж романтиками
він просто запитав в мене, який місяць мені більше подобається...
ну а потім почалось... підготовка ... плаття, подарунки ...
а колись (десь 5 років тому) ми думали, що без романтики нікуди

Тихе
10.05.2009, 11:53
я теж зараз з коханим у цивільному шлюбі. ми іноді говоримо про спільне майбутнє, але мені здається, що він таки зробить пропозицію романтично (якщо зробить :почервоніла:). принаймі хотілось би. таке не кожен день трапляється, а кому пощастить, то раз у житті. хочеться, щоб було що згадати. а він у мене справжній поціновувач гарного, думаю таки придумає щось гарне. :ковбасить:

stella482
06.10.2009, 12:49
Мне мой парень предложил выйти за него через полгода после встречаний, встретил меня с работы с цветами, и в парке, на закате солнца подарил кольцо. Я согласилась. потом вытащил шампанское и мы его выпили

Жожоба
11.10.2009, 11:08
А как относитесь к програме "все для тебе"? И вообще кто что думает о такой массовой демонстрации чувств.?

Ярина
04.07.2010, 21:51
Приветик всем:посмішка:!Мы с молодым человеком решили пожениться..Но есть один момент..Мы живем в Донецке,а зарегистрироваться хотим во Львове.Во второй половине сентября 2010 года мы будем в отпуске в вашем красивом городе и хотим,тобы все произошло именно здесь. Честно говоря,с одной стороны может быть несбыточная мечта,а с другой..если очень очень хочется (у моего молодого человека мечта расписаться во Львове),может быть возможно? Роспись планируем скромно,как говорится без шума и пыли,в будний день:посмішка:.Девочки,подскажите,реально это?