Показати повну версію : проблеми із животиком - коліки
ВЕРОНІКА
27.04.2011, 11:18
Чи були у вашої дитини коліки і як ви з цим справлялися?
Olivchuk
07.02.2012, 21:35
Були проблеми,це жах,дитина плакала в день і в ночі жахливо,і ніхто нічого не міг підказати,так мучились до 3 місяців.
Тепер я знаю,і раджу мамочкам-кожна дитина народжується без мікрофлори,і на кожен новий зїджений мамою продукт,вона реагує,тому потрібно дитині подавати зразу:біфіформ,біфідумбактерин або інші біфідобактерії,щоб була хоч якась мікрофлора,тоді все наладиться в дитинки і мами.Ну і + дієта для мами,але по маленько всі продукти починати вводити по трошки!!!
В нас теж таке було. І мені здається перші три місяці це має просто пережити дитинка, так як біль коли ріжуться зубки. намм помагали крапельки еспумізан. і різні чаї на травах від коліків , з кропу., тмину , фенхелю.
TANKAMALA
02.03.2012, 08:03
А ще дуже добре, коли дитинку кладуть на животик хоча б на 5 хв. 2-3 рази на день.
Svetlana
19.03.2012, 22:54
У мої малечі теж були коліки до 3.5 місяців, перепробували і Еспумізан і Колікід і Інфакол - нічого з цих лікарств не допомогло. Подруга порадила купити газовідвідну трубочку Vingi (здається так назив.) і лише вона нам допомогла. Трубочка безпечна має фіксатор. А також помагала укропна водичка :тішусь:
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008