Показати повну версію : Звичайно кар"єра+сім"я.
американці вважають, що успішна людина, яка маючи сім"ю має кар"єру.
на мою думку, для жінок краще спочатку завести сім"ю, а потім вже будувати кар"єру. а от чоловікам-навпаки. я за таким кредо і живу. але це мій вибір, кожен вибирає собі своє, комфортне.
Крижана Ледi
15.09.2008, 14:49
у чоловіка дійсно повинна бути альбо кар’єра, альбо хороша, надійна робота. бо коли вас уже більше ніж двое, можна банально посваритись через гроші!
а от нам жінкам важкувато в цьому питанні. от немає у мене дітей і я можу будувати кар’єру. в якийсь момент захочеться повноцінної сім’ї. прийдеться залишити роботу, кар’єру... поки сидітимеш в дикреті, навички вже не ті, і часи помінялись. доведеться починати спочатку... а якщо захочеться другої дитини? знову все залишати... то для чого старатись? хтось напевно подумає для себе... кожному своє:) не завжди кар’єра = хорошій зарплаті. я завжди шукала роботу, де мені добре платитимуть і я без жалю зможу все залишити в потрібний момент.
а працювати однозначно повинні обоє. нехай ти не заробляєш стільки ж як він. але ти зможеш балувати його сюрпризами. починаючи від банальних подарунків на свята... закінчуючи гарною білизною на собі :)
ти можеш тратити свої гроші навіть себе, але для нього. домуаю йому буде приємно :)
100% правди , останні слова
і я приєднююсь до останнього. я вважаю що хоча жінка у дикреті чи просто вдома з сімє"ю , вона не повинна забувати вчитись і вчитись( незалежно від того скільки заробляє чоловік. навіть жінки олігархів при сварці чи розводі залишались з голим носом, а все тому, що не хотіла працювати і вчитись. крім того як одягатись та як малюватись нічого не вміє. ми ж не знаємо як до нас життя обернеться. окрім того на різних роботах чоловік і дружина відпочивають один від одного, та і від роботи ми отримуємо багато емоцій а не звичайні сірі будні.
звичайно про дитину не потрібно забувати, бо це те для чого ми (жінки) прийшли в цей світ, так що вітдаймо їм належне. але не забуваймо про себе, бо ніхто інший не відчуває насш настрій і відчуття краще ніж наші діти.
так що не розчаровуйте їх! забирайте всі найкращі моменти в нашому житті.(але їх ніяк не знайдете у своїй хаті)
в мене є знайомі,які до 30-ти років обидвоє будували кар'єру.зараз їм по 35,в них чарівна , забезпечена на усе життя , донечка,працюють вони і надалі,як вона,так і він.дівчинка ходить в дитсадок у якому в свої 5-ть рочків вивчає англійську,німецьку та французьку мови.
я не завжди вважала,що кар'єра-головне в житті,та коли 2 рази(від різних людей) отримала пропозицію одружитись(знала,що вони можуть мене забезпечувати)чомусь так захотілось спершу чогось досягти в житті,до чого зараз стрімко йду...а от одружитись так і не одружилась , і думаю , що зробила правильно...
kazhanchik
30.10.2008, 09:45
в мене є знайомі,які до 30-ти років обидвоє будували кар'єру.зараз їм по 35,в них чарівна , забезпечена на усе життя , донечка,працюють вони і надалі,як вона,так і він.дівчинка ходить в дитсадок у якому в свої 5-ть рочків вивчає англійську,німецьку та французьку мови.
я не завжди вважала,що кар'єра-головне в житті,та коли 2 рази(від різних людей) отримала пропозицію одружитись(знала,що вони можуть мене забезпечувати)чомусь так захотілось спершу чогось досягти в житті,до чого зараз стрімко йду...а от одружитись так і не одружилась , і думаю , що зробила правильно...
те, що ти прагнеш спочатку досягти чогось, правильно. вийти заміж ще встигнеш. сім’я це добре з одної сторони, але з іншої це "якір". тяжко з опущеним якорем кудись заплисти:жартую:
-=Shura=-
28.11.2008, 15:18
для мене сім'я вижливіша за будь-яку роботу. коли ще не було дітей багато думала на цю тему, а в років 17-18 взагалі казала, що не вийду заміж поки не збудую кар'єру, але після появи синочка зрозуміла, я маю бути з ним. звичайно я не сиділа постійно вдома, знайшла собі роботу від якої я можу в любий час відмовитись або взяти на пару днів вихідні, коли потрібно посидіти з малим. кар'єра потребує багато часу, деколи повної віддачі себе тій справі який займаєшся, тоді дітям майже нічого не лишається (але ж вони саме важливе у нашому житті). няні і бабусі не дадуть того, що може дати мама, особливо коли дитинка маленька і мама для неї це весь світ. якщо в когось получається об'єднати кар'єру і сім'ю можна тільки порадіти, і хотілось би запитатись - як хватає часу?
інше питання, коли жінка мусить багато працювати, щоб нагодувати свою дитину, тоді іншого виходу просто немає...
те, що ти прагнеш спочатку досягти чогось, правильно. вийти заміж ще встигнеш. сім’я це добре з одної сторони, але з іншої це "якір". тяжко з опущеним якорем кудись заплисти:жартую:
на рахунок "якоря" - не погоджусь....
ми з чоловіком були два голих працюючих студента, коли одружувались... все, чого ми досягли наразі - досягли обоє, пліч-о-пліч... і я дуже дякую, що він мене підштовхнув йти вчитись.... він - найбільша підтримка, найрозуміюча людина на землі :прикинь:
зараз, коли в нас народився синочок, і я сиджу в декреті, то відчуваю, що йому дійсно шкода, що я "ізольована", і не можу повноцінно спілкуватися з людьми і працювати (це для мене важливо, і він це знає).
так що, на мою думку, набагато легше чогось досягати, коли маєш поруч плечі, на які можна опертися і, у випадку невдачі, поплакатись.... так приємно почути: "ну не плаксуняй... я тебе люблю... все буде добре - от побачиш..."
в наше время, когда все не стабильно, нужно страховать себя... сегодня у тебя есть муж, а зватра его может не быть. есть нормальные бывшие, которые и на ребенка дают деньги и тебе могут иногда помочь, а есть такие что и на ребенка не дадут (если не заберут), так еще и выгонят голую-босую. считаю нужно всегда думать об этом!
мужчина должен за все платить, а если у женщины есть желание работать - пусть работает, но в свое удовольствие, а не потому что денег не хватает в семье. но женщина не должна забывать, в доме должно быть чисто, кушанье должно быть вкусным, дети ухожены, а муж удовлетворен!:тішусь:
Консультант
06.03.2009, 09:47
коли ти працюєш і працюєш окремо від чоловіка, ти по-своєму цікава. у вас є про що поговорити, ти більше слідкуєш за своєю зовнішністю і ти частково (в грошовому плані) незалежна. мені здається все це впливає на відносини.
Natalyuska
15.04.2009, 19:07
так, справді, сьогодні маєш чоловіка, який тебе забезпечує, а завтра не відомо, що буде завтра. або чоловіка може не стати по будь-якій причині, або і в нього можуть виникнути фінансові проблеми (від них ніхто не застрахований). таке життя.
я думаю, що і жінка повинна вміти заробляти гроші, бо по-перше, їй не потрібно просити в чоловіка гроші на всілякі дрібниці, а по-друге, вона впевнена в завтрашньому дні. байдуже, що думає чоловік.
єдиним негативом може бути момент, коли дружина займає вищу посаду або отримує більше грошей, бо це понижує самооцінку її коханої половинки.
в мене саме така ситуація. на разі в нас немає дітей, тому коханого заспокоюю, мовляв встигнеш випередити мене, коли з'являться діти.
а на разі, я впевнена в собі жінка, нічого ні в кого не прошу, а навпаки можу сама допомогти.
А чим ти займаєшься, Natalyuska?
Natalyuska
17.04.2009, 11:02
Працюю в дирекції банку, посада, правда, не керівна, але все ще попереду (вище мене заступник директора...)
а криза не сильно вдарила?
Natalyuska
17.04.2009, 11:16
вдарила і не по дитячому (сидимо на голому окладі).
дуже важко, бо я ше до всього складаю гроші на весілля, яке буде в червні :посмішка:
Вітаю! Надіюсь фотки з весілля викладешь? :жартую:
Пельмень
29.09.2011, 15:20
А что вообще такое карьера? Типа, получать на 500 грн. больше и работать на 3 часа дольше? Так зачем такая карьера вообще нужна?
Нужно просто работать без переработок и авралов, и получать приличную зарплату.
kazhanchik
29.09.2011, 15:53
Ну наверное нада поработать для начала на 3 часа дольше. И карьера дорастет до такого уровня, на котором не будет авралов и переработок. :))
Можна займатись кар’єрою, якщо це не заважає сім’ї
Важливо жінці до народження дитинки знайти своє місце на професійному поприщі.
Тут тяжело судить, что важнее! Работа, конечно - важно! Но у женщины должна быть полноценная семья! Я знаю много случаев, когда, уже далеко за 40 - есть любимая работа, заработок,но при этом одиночество! Ни мужчины ни ребенка! конечно, на все судьба!
kazhanchik
11.01.2012, 15:30
Да... одиночество ((
Вначале тяжело, потом привыкаешь и очень даже прикольно! А потом тоска как бабахнется на голову!
Одному быть нельзя - грозит депрессией.
Мне кажется от одиночества могут страдать люди, которые имеют и семью и работу! Это просто не умение видеть хорошее в своей жизни. Всегда можно найти выход из грядущей депресии. Я оптимист по натуре. Знакомые говорят, что если я буду (не дай Бог)падать з верхотуры то буду думать, что и тут есть выход!
Есть люди, которые страдают всегда на 5 балов по пятибальной системе.
[QUOTE=Жожоба;927]мужчина должен за все платить, а если у женщины есть желание работать - пусть работает, но в свое удовольствие, а не потому что денег не хватает в семье. но женщина не должна забывать, в доме должно быть чисто, кушанье должно быть вкусным, дети ухожены, а муж удовлетворен!:тішусь:[/QUOT
згідна повністю, хоча життя здебільшого не залишає нам вибору. І щоб щось мати і дати дітям треба рвати з останніх сил, поки ще молодий.
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008