КПК

Показати повну версію : Звичайно кар"єра+сім"я.

L.D.
15.09.2008, 13:29
американці вважають, що успішна людина, яка маючи сім"ю має кар"єру.
на мою думку, для жінок краще спочатку завести сім"ю, а потім вже будувати кар"єру. а от чоловікам-навпаки. я за таким кредо і живу. але це мій вибір, кожен вибирає собі своє, комфортне.

Крижана Ледi
15.09.2008, 14:49
у чоловіка дійсно повинна бути альбо кар’єра, альбо хороша, надійна робота. бо коли вас уже більше ніж двое, можна банально посваритись через гроші!

а от нам жінкам важкувато в цьому питанні. от немає у мене дітей і я можу будувати кар’єру. в якийсь момент захочеться повноцінної сім’ї. прийдеться залишити роботу, кар’єру... поки сидітимеш в дикреті, навички вже не ті, і часи помінялись. доведеться починати спочатку... а якщо захочеться другої дитини? знову все залишати... то для чого старатись? хтось напевно подумає для себе... кожному своє:) не завжди кар’єра = хорошій зарплаті. я завжди шукала роботу, де мені добре платитимуть і я без жалю зможу все залишити в потрібний момент.

а працювати однозначно повинні обоє. нехай ти не заробляєш стільки ж як він. але ти зможеш балувати його сюрпризами. починаючи від банальних подарунків на свята... закінчуючи гарною білизною на собі :)

ти можеш тратити свої гроші навіть себе, але для нього. домуаю йому буде приємно :)

L.D.
16.09.2008, 09:18
100% правди , останні слова

Галя
24.10.2008, 09:25
і я приєднююсь до останнього. я вважаю що хоча жінка у дикреті чи просто вдома з сімє"ю , вона не повинна забувати вчитись і вчитись( незалежно від того скільки заробляє чоловік. навіть жінки олігархів при сварці чи розводі залишались з голим носом, а все тому, що не хотіла працювати і вчитись. крім того як одягатись та як малюватись нічого не вміє. ми ж не знаємо як до нас життя обернеться. окрім того на різних роботах чоловік і дружина відпочивають один від одного, та і від роботи ми отримуємо багато емоцій а не звичайні сірі будні.

звичайно про дитину не потрібно забувати, бо це те для чого ми (жінки) прийшли в цей світ, так що вітдаймо їм належне. але не забуваймо про себе, бо ніхто інший не відчуває насш настрій і відчуття краще ніж наші діти.

так що не розчаровуйте їх! забирайте всі найкращі моменти в нашому житті.(але їх ніяк не знайдете у своїй хаті)

Эйфория
29.10.2008, 23:29
в мене є знайомі,які до 30-ти років обидвоє будували кар'єру.зараз їм по 35,в них чарівна , забезпечена на усе життя , донечка,працюють вони і надалі,як вона,так і він.дівчинка ходить в дитсадок у якому в свої 5-ть рочків вивчає англійську,німецьку та французьку мови.
я не завжди вважала,що кар'єра-головне в житті,та коли 2 рази(від різних людей) отримала пропозицію одружитись(знала,що вони можуть мене забезпечувати)чомусь так захотілось спершу чогось досягти в житті,до чого зараз стрімко йду...а от одружитись так і не одружилась , і думаю , що зробила правильно...

kazhanchik
30.10.2008, 09:45
в мене є знайомі,які до 30-ти років обидвоє будували кар'єру.зараз їм по 35,в них чарівна , забезпечена на усе життя , донечка,працюють вони і надалі,як вона,так і він.дівчинка ходить в дитсадок у якому в свої 5-ть рочків вивчає англійську,німецьку та французьку мови.
я не завжди вважала,що кар'єра-головне в житті,та коли 2 рази(від різних людей) отримала пропозицію одружитись(знала,що вони можуть мене забезпечувати)чомусь так захотілось спершу чогось досягти в житті,до чого зараз стрімко йду...а от одружитись так і не одружилась , і думаю , що зробила правильно...

те, що ти прагнеш спочатку досягти чогось, правильно. вийти заміж ще встигнеш. сім’я це добре з одної сторони, але з іншої це "якір". тяжко з опущеним якорем кудись заплисти:жартую:

-=Shura=-
28.11.2008, 15:18
для мене сім'я вижливіша за будь-яку роботу. коли ще не було дітей багато думала на цю тему, а в років 17-18 взагалі казала, що не вийду заміж поки не збудую кар'єру, але після появи синочка зрозуміла, я маю бути з ним. звичайно я не сиділа постійно вдома, знайшла собі роботу від якої я можу в любий час відмовитись або взяти на пару днів вихідні, коли потрібно посидіти з малим. кар'єра потребує багато часу, деколи повної віддачі себе тій справі який займаєшся, тоді дітям майже нічого не лишається (але ж вони саме важливе у нашому житті). няні і бабусі не дадуть того, що може дати мама, особливо коли дитинка маленька і мама для неї це весь світ. якщо в когось получається об'єднати кар'єру і сім'ю можна тільки порадіти, і хотілось би запитатись - як хватає часу?
інше питання, коли жінка мусить багато працювати, щоб нагодувати свою дитину, тоді іншого виходу просто немає...

A-Shoes
02.03.2009, 09:05
те, що ти прагнеш спочатку досягти чогось, правильно. вийти заміж ще встигнеш. сім’я це добре з одної сторони, але з іншої це "якір". тяжко з опущеним якорем кудись заплисти:жартую:

на рахунок "якоря" - не погоджусь....
ми з чоловіком були два голих працюючих студента, коли одружувались... все, чого ми досягли наразі - досягли обоє, пліч-о-пліч... і я дуже дякую, що він мене підштовхнув йти вчитись.... він - найбільша підтримка, найрозуміюча людина на землі :прикинь:
зараз, коли в нас народився синочок, і я сиджу в декреті, то відчуваю, що йому дійсно шкода, що я "ізольована", і не можу повноцінно спілкуватися з людьми і працювати (це для мене важливо, і він це знає).
так що, на мою думку, набагато легше чогось досягати, коли маєш поруч плечі, на які можна опертися і, у випадку невдачі, поплакатись.... так приємно почути: "ну не плаксуняй... я тебе люблю... все буде добре - от побачиш..."

Meri
05.03.2009, 10:58
в наше время, когда все не стабильно, нужно страховать себя... сегодня у тебя есть муж, а зватра его может не быть. есть нормальные бывшие, которые и на ребенка дают деньги и тебе могут иногда помочь, а есть такие что и на ребенка не дадут (если не заберут), так еще и выгонят голую-босую. считаю нужно всегда думать об этом!

Жожоба
05.03.2009, 17:18
мужчина должен за все платить, а если у женщины есть желание работать - пусть работает, но в свое удовольствие, а не потому что денег не хватает в семье. но женщина не должна забывать, в доме должно быть чисто, кушанье должно быть вкусным, дети ухожены, а муж удовлетворен!:тішусь:

Консультант
06.03.2009, 09:47
коли ти працюєш і працюєш окремо від чоловіка, ти по-своєму цікава. у вас є про що поговорити, ти більше слідкуєш за своєю зовнішністю і ти частково (в грошовому плані) незалежна. мені здається все це впливає на відносини.

Natalyuska
15.04.2009, 19:07
так, справді, сьогодні маєш чоловіка, який тебе забезпечує, а завтра не відомо, що буде завтра. або чоловіка може не стати по будь-якій причині, або і в нього можуть виникнути фінансові проблеми (від них ніхто не застрахований). таке життя.
я думаю, що і жінка повинна вміти заробляти гроші, бо по-перше, їй не потрібно просити в чоловіка гроші на всілякі дрібниці, а по-друге, вона впевнена в завтрашньому дні. байдуже, що думає чоловік.
єдиним негативом може бути момент, коли дружина займає вищу посаду або отримує більше грошей, бо це понижує самооцінку її коханої половинки.
в мене саме така ситуація. на разі в нас немає дітей, тому коханого заспокоюю, мовляв встигнеш випередити мене, коли з'являться діти.
а на разі, я впевнена в собі жінка, нічого ні в кого не прошу, а навпаки можу сама допомогти.

Тихе
17.04.2009, 10:05
А чим ти займаєшься, Natalyuska?

Natalyuska
17.04.2009, 11:02
Працюю в дирекції банку, посада, правда, не керівна, але все ще попереду (вище мене заступник директора...)

Тихе
17.04.2009, 11:05
а криза не сильно вдарила?

Natalyuska
17.04.2009, 11:16
вдарила і не по дитячому (сидимо на голому окладі).
дуже важко, бо я ше до всього складаю гроші на весілля, яке буде в червні :посмішка:

Тихе
17.04.2009, 11:27
Вітаю! Надіюсь фотки з весілля викладешь? :жартую:

Пельмень
29.09.2011, 15:20
А что вообще такое карьера? Типа, получать на 500 грн. больше и работать на 3 часа дольше? Так зачем такая карьера вообще нужна?
Нужно просто работать без переработок и авралов, и получать приличную зарплату.

kazhanchik
29.09.2011, 15:53
Ну наверное нада поработать для начала на 3 часа дольше. И карьера дорастет до такого уровня, на котором не будет авралов и переработок. :))

irens
24.10.2011, 09:52
Можна займатись кар’єрою, якщо це не заважає сім’ї

warda
01.11.2011, 22:24
Важливо жінці до народження дитинки знайти своє місце на професійному поприщі.

irens
11.01.2012, 07:32
Тут тяжело судить, что важнее! Работа, конечно - важно! Но у женщины должна быть полноценная семья! Я знаю много случаев, когда, уже далеко за 40 - есть любимая работа, заработок,но при этом одиночество! Ни мужчины ни ребенка! конечно, на все судьба!

kazhanchik
11.01.2012, 15:30
Да... одиночество ((
Вначале тяжело, потом привыкаешь и очень даже прикольно! А потом тоска как бабахнется на голову!
Одному быть нельзя - грозит депрессией.

irens
31.01.2012, 14:47
Мне кажется от одиночества могут страдать люди, которые имеют и семью и работу! Это просто не умение видеть хорошее в своей жизни. Всегда можно найти выход из грядущей депресии. Я оптимист по натуре. Знакомые говорят, что если я буду (не дай Бог)падать з верхотуры то буду думать, что и тут есть выход!
Есть люди, которые страдают всегда на 5 балов по пятибальной системе.

Ксюшик
31.01.2012, 20:14
[QUOTE=Жожоба;927]мужчина должен за все платить, а если у женщины есть желание работать - пусть работает, но в свое удовольствие, а не потому что денег не хватает в семье. но женщина не должна забывать, в доме должно быть чисто, кушанье должно быть вкусным, дети ухожены, а муж удовлетворен!:тішусь:[/QUOT
згідна повністю, хоча життя здебільшого не залишає нам вибору. І щоб щось мати і дати дітям треба рвати з останніх сил, поки ще молодий.