КПК

Показати повну версію : Спільні пологи

-=Shura=-
27.11.2008, 17:06
дуже хочу, щоб чоловік був біля мене під час пологів, а він відмовляється :( , невже так важко зрозуміти, що в такий відповідальний і важливий для кожної жінки момент життя хочеться відчувати підтримку близької людини. пробувала різні методи вмовляння, нічого не виходить. аж плакати хочеться...

kazhanchik
27.11.2008, 20:02
а ти не хочеш маму попросити, чи подругу, може сестра є? бо хто зна як чоловік після того почуватиметься... хтось розказує, що після того не може виконувати шлюбні обов'язки, хтось почувається винним і це ще якось впливає на сімейне життя... :засмучена:

-=Shura=-
28.11.2008, 14:58
хочеться з чоловіком... от він наслухався всяких таких історій і тепер каже, що не хоче отримати психологічний стрес...

ПаськО
05.12.2008, 13:32
я також чула про всякі такі історії, які лякають чоловіків, що ніби то після пологів вони втрачають до нас сексуальний інтерес, менше люблять, що вони переживають стрес від побаченого, купа крові і т.д.
думаю як чоловік нехоче, його ніяким пряником не заманиш.... може дійсно краще хай не йде, коли так боїться, аби потім гірше не було....
а мій друг був на 2 пологах своєї дружини - сам захотів!!! а вона навпаки не хотіла

LeeVan
17.12.2008, 19:24
я рожала с мамой, и лучшего варианта, по - моему, быть не может..по - настоящему поддержать, что-то посоветовать может только мама, у неё есть опыт, да и более близкого человека у нас и нет.поэтому ,узнав про возможность совместных родов, я сразу знала, что пойду с мамой

Янголятко
19.12.2008, 19:48
я народжувала з чоловіком, сексуалбний інтерес він не втратив, мені здається, що якщо можно булоб, то він вже на наступний день зміг би :почервоніла:

ПаськО
09.01.2009, 08:17
я народжувала з чоловіком, сексуалбний інтерес він не втратив, мені здається, що якщо можно булоб, то він вже на наступний день зміг би :почервоніла:
він просто за тобою сильно скучив:посмішка::посмішка::посмішка:

Янголятко
16.01.2009, 13:42
може й так, він мені дуже допоміг і я дуже вдячна йому за те, що він був біля мене під час пологів, але вважаю , що якщо чоловік не хоче то не треба його примушувати. мій теж не хотів, а потім наслухався історій про викрадання дітей, налякався, що можуть поміняти нашого хлопчика на дівчинку:жартую: і передумав

alexis
17.02.2009, 11:23
мы рожали вместе. муж во время схваток как мог помогал мне справиться с болью, не знаю что бы я без него делала! Он масировал мне спину , я опиралась на него во время схваток!!! Муж всё время был возле меня так что можно сказать,что рожали мы двоем!Девочки,если вы ещё не определились хочу вам сказать рожайте с мужьями, это такая поддержка!!!!!
а вот я нашла по теме статью - для тех мужей, кто не определился. видимо, журналистка тоже рожала вместе, все расписала, чтобы было понятно [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] - тут все для мужчин, кажется, написано, так все по полочкам разложено

Жанна
20.02.2009, 19:18
привіт усім дописувачам жіночого форуму. хочу отримати пораду на свою проблему. я на 12-му тижні вагітності, завтра планую піти на узд обстеження. користуючись нагодою, що чоловік вдома, запропонувала піти разом. але почула у відповідь: "я ще не готовий!" далі уже в процесі діалогу він заявив, що йому не цікаво. "от коли народиш, тоді й буду дивитися". ви собі навіть не уявляєте, наскільки це боляче чути від коханої людини такі слова. може хтось підкаже як вирішити ситуацію. спасибі.

Консультант
20.02.2009, 22:31
...запропонувала піти разом. але почула у відповідь: "я ще не готовий!" далі уже в процесі діалогу він заявив, що йому не цікаво. "от коли народиш, тоді й буду дивитися"

не скромне питання - а ви планували дитинку?
може йому не хочеться ходити по лікарнях? якщо є можливість зробіть фотографію малечі, і покажіть йому. дружина мого брата, будучи вагітною, постійно це робила. і ви не уявляєте скільки радості було, скільки гордості, що цей маленький носик такий як у татка!

Вікуся Т.
15.10.2009, 11:37
А я й не хотіла народжувати у присутності чоловіка. Вважаю що процес родів - це щось своє, сокровенне. І немає чого йому лізти у цей мій куточок.:ковбасить:

Taska
28.04.2010, 10:35
ми свою другу дитинку з чоловіком народжували разом і я ДУЖЕ рада що чоловік був біля мене!

Kiris
11.06.2010, 14:10
а мені здається, що чоловікові не слід на таке дивитися. Я проти

Mashka
26.11.2010, 11:45
Я не підтримую ідею народжувати разом. Бо вважаю, що жінка повина сама через цепройти. Краще, щоб чоловік їй потім допомогав з дитиною.

kazhanchik
26.11.2010, 21:04
привіт усім дописувачам жіночого форуму. хочу отримати пораду на свою проблему. я на 12-му тижні вагітності, завтра планую піти на узд обстеження. користуючись нагодою, що чоловік вдома, запропонувала піти разом. але почула у відповідь: "я ще не готовий!" далі уже в процесі діалогу він заявив, що йому не цікаво. "от коли народиш, тоді й буду дивитися". ви собі навіть не уявляєте, наскільки це боляче чути від коханої людини такі слова. може хтось підкаже як вирішити ситуацію. спасибі.

Ви разом планували дитинку? Бо схоже, що він ще не готовий бути татом, або не дуже хоче...
Я б зробила фото під час узі. А коли він буде в хорошому настрої - покажіть її!
З чоловіками тяжко в цьому плані ( не зі всіма, але з більшістю). Тільки якщо він сам хотів дитину, він буде інакше відноситись до Вашої вагітності. В іншому випадку він ще не усвідомлює, що скоро стане татком))

yagodka
21.02.2011, 20:53
Коли в мене почали відходити води чоловік зателефонував лікарю та ми поїхали на пробитому колесі в родильний дім. Коли приїхали поки приймали, залишити мене чоловікові совість не дозволила. В Предродовій чоловік то спинку потер то піт протер то холодною водичкою лице протер, то на м"ячику пкатав. Саме головне це підтримка рідної людини. В саму родильню запрошували лікарі він сказав якщо Наталя хоче то тді так, я сказала ні. Він стояв за стінкою девився через нішу у стіні. Пізніше три дні прожив з нами в родильному домі. Мені важко було ходити тому я без чоловіка самаб несправилась.

Evelina
25.09.2011, 13:32
Мені здається, якщо чолові сам не хоче, не варто його змушувати. Краще тоді вже з мамою...

Краля
29.09.2011, 11:47
Я не проти народжувати з чоловіком, аде за умови, що він зі мною буде до початку потуг, в передродовій палаті. А далі - мені без нього буде краще.

Lili
12.10.2011, 11:45
Я не проти народжувати з чоловіком, аде за умови, що він зі мною буде до початку потуг, в передродовій палаті. А далі - мені без нього буде краще.

Я так народжувала :посмішка:

irens
23.10.2011, 16:26
А зі мною була мати. Я не жалкую.

світлана
30.04.2012, 15:12
я народжувала близько 10 годин разом із чоловіком. ніяких проблем із "Його" :почервоніла:не виникало . я задоволена. мені була потрібна моральна і фізична підтримка.