Показати повну версію : Отпуск!!!
Amigalama
15.12.2008, 08:50
с 20 декабря в отпуск ухожу! :-) предлагаю в этой теме поделиться где отдыхали, какие впечатления, куда лучше съездить. типа сочинения школьного "как я провел лето!"
:засмучена:у відпуску була з 15-27 грудня... провела його на сесії у Львові... ніц цікавого....
Natalyuska
16.04.2009, 09:42
відпустка - це період, коли ми повністю відпочиваємо від роботи. я вважаю, куди б ми не поїхали (залежно від гаманця), завжди можна знайти якусь цікавинку.
якщо відпустка проходить в селі, можна обстежити територію, наприклад, село, де живе моя бабуся, оточене лісами, влітку там можна збирати суницю, вужину, восени - гриби, можна влаштовувати пікніки. та навіть просто прогулятися лісом - це завжди розслабляє та є корисним для здоров'я.
проте більш за все я люблю відпочивати біля води (звичайно краще якщо це море, а не озеро). до-речі, влітку, я відпочива на азовському морі, умови правда були не дуже, проте компанія, тепла (як у ванній) вода залишили незабутні спогади, можливо і цього року поїду туди.
Natalyuska
16.04.2009, 10:16
дівчатонька, як недобре в мене виходить...
я в червні виходжу заміж, мріяла з коханим кудись поїхати, відпочити, як не як "медовий місяць", а тепер ...:погано: в мене на роботі заборонили відпустки, думаю така ситуація не тільки в мене в теперішній час.
от тепер я думаю і журюсь, що робити. весілля раз в житті, так хочеться, щоб все було супер...
Ну а якщо за свій рахунок, все рівно не пускають? Може спробуй лікарняне оформити...
Natalyuska
16.04.2009, 13:00
я думаю про лікарняні, але от страшно, кудись їхати, а от захочуть перевірити яка я хвора. хоч може я і занадто правильна, багато хто в наш час купує лікарняні і нічого :шукаю:
есть закон, ты имеешь полное право идти в отпуск! но если не хочешь ссориться с начальством, то действительно оформи больничный. никто проверять не будет. разве что могут навестить, или позвонить. но в любом случае что-то придумать можно:жартую:
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008