Показати повну версію : Просто так! :)
kazhanchik
17.09.2008, 11:43
зазвичай ми даруємо подарунки коханим на день народження, іменини, свята, річниці... але на те вони наші кохані щоб балувати їх просто так! :)
багато хто з нас вимагає від своїх чоловіків, аби вони пам’ятали усі важливі для нас дати, та обов’язково робили сюрпризи. а як часто ми робимо сюрпризи для них?
а що для нього буде дійсно приємним сюрпризом? що подарувати? чи хай "не заглядує дарованому коню в зуби"? :)
Крижана Ледi
20.09.2008, 18:18
робити сюрпризи коханому, бачити радість в його очх - це так прекрасно. головне робити це з любов'ю.
можна приготувати щось смачненьке, та зробити невеличке свято для вас обох. можна навіть на пдлозі та при свічках, з музикою...
зробіть йому масаж.
можна залишати маленькі записочки із зізнаннями в його кишенях, у ванні, на кухні, спальні (усюди, де він легко їх помітить).
можливо йому щось потрібно... купіть, запакуйте, а потім підкладіть кудись...
поки він приймає ванну, приготуйте кімнату (можна розставити свічки), а коли вийде... думаю не відмовиться від стриптизу;)
я тоже люблю делать подарки любимому..просто так..за то, что он есть, что он рядом..это может быть как что-то маленькое - сувенирчик, так и более дорогой подарок..но самый главный мой подарок ему - мои чувства, моя любовь к нему.
Ты знаешь LeeVan... я тут вспоминала че дарила, шоб написать такое... А ты права! Самое главное это мои чувства к нему, моя любовь... Поддерживаю ))
Верунчик
15.10.2008, 16:10
ведь они как дети :посмішка: мой например любит гостинчики. все равно что, главное не приходить домой с пустыми руками. иногда если хватает времени упаковую как то, это ведь тоже интересно. :зацікавлена:
я теж люблю дарувати подарунки своєму коханому просто так! :хочу:
чоловіки так само як і ми люблять сюрпризи, навіть невеличкий подаруночок може зробити "чудо". останнім моїм сюрпризом була...білизна:почервоніла:
головне це робити часто!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trikrista
27.05.2009, 19:09
повністю підтримую попередні дописи))
подарунки - це завжди приємно:)
Natalyuska
29.05.2009, 11:49
Подарунки приносять радість всім, і чоловікам, і жінкам, ВСІМ.....:посмішка:
А радіть та посмішка на обличчі коханої людини - це радість і посмішка в нашому серці! :хочу:
А ше й до того всього, дрібними подаруночками та приємними речами ми привчаємо наших чоловіків робити приємно нам, тому вперед дівчата :тішусь:
Подарки это приятно, но проблема у нас часто в том, что не можем придумать что же подарить!
Хоч це і нижня білизна, мій такого різнокольорового не вдягне. Але можна купити звичайні трусики і надрукувати на них щось :почервоніла:
Оригінальним і новим подарунком для коханогоі не тільки буде фотоподушка:посмішка: . Можу поділитись де можна замовити такий подаруночок
Ксюша 15
02.09.2010, 13:35
зазвичай ми даруємо подарунки коханим на день народження, іменини, свята, річниці... але на те вони наші кохані щоб балувати їх просто так! :)
багато хто з нас вимагає від своїх чоловіків, аби вони пам’ятали усі важливі для нас дати, та обов’язково робили сюрпризи. а як часто ми робимо сюрпризи для них?
а що для нього буде дійсно приємним сюрпризом? що подарувати? чи хай "не заглядує дарованому коню в зуби"? :)
Подаруй йому Фото-пазл з вашею фотографією,він буде здивований.Знаєте інколи подарунки просто так бувають на багато приємнішими ,а ніж у якісь свята,тому що у свята очікуєш подарунка і знаєш,що всеодно щось подарять,а тут просто так..ну приємно.Я замовляла ось тут такий подарунок
Kristiano4ka
23.02.2011, 16:07
Я своему мужу часто дарю подарочки без причины.. А вот он мне не дарит. Я даже намекала, чт и мне хочеться тоже получать подарки без повода.. А это было только до свадьбы, а сейчас видимо считает, что уже не нужно!:засмучена:
Я редко делаю подарки! Как-то не приучена! но зато частенько, приготовлю что-то вкусненькое, украшу стол и говорю, что это для нас!:посмішка:
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008