КПК

Показати повну версію : Видаляюь справжніх львів"янок з форуму???

Anastasia
26.01.2009, 01:14
зайшовши сьогодні на форум, я була шокована і обурена....
десь з місяць назад я зареєструвалась на форумі під ніком красуня. точніше 1.01., ось ще лист який мені надійшов:
доброго здоров'я, красуня.

дякуємо за реєстрацію на mamka | львівський жіночий форум! ми раді, що ви приєднались до нас і ми сподіваємось, що вам тут сподобається.

ще раз дякуємо.
з повагою, mamka | львівський жіночий форум

все було ок, писала повідомлення, спілкувалася...
сьогодні заходжу - мого аккаунту нема, жодного мого допису теж нема...... тобто мене на форумі ніби і не існує.......
я в шоці, так як, ні одного допису-спаму від мене не було, ні одного поганого слова, просто захотілось поспілкуватись, розрядити обстановку, залучити більше відвідувачів на ваш форум (я являюсь модератором на іншому подібному ресурсі), тим більше що я дійсно зі львова, а тут я бачу україномовних не так вже і багато....... ага, зраділа дурочка.....:прикол:
хоч модератори то все видалять і встигнуть прочитати не багато людей, але неприємний осад у мене залишився, бо пишеш-пишеш, а потім виявляєшся "ніким".....
а я то думаю, чого це у вас так мало дописувачів, а це виявляється форум для "вибраних":кумедна:
щасливо, шановна адміністрація!
п.с. не робіть такого більше, бо крім мене ще інші будуть про вас недобре говорити.......:прикинь:

НикотиН
26.01.2009, 13:46
вибачайте
ми не видаляли вас, просто було технічне оновлення і допистили помилку...
загубили нажаль біля 2х тижнів інформації
міри прийняті, більше не повториться