Показати повну версію : Найоригінальніший комплімент коханому
kazhanchik
03.02.2009, 16:42
пишіть ваші найоригінальніші компліменти коханому.
наприклад: "мій купідончик". а далі пояснюєм, за що йому такий титул. наприклад: він у мене такий пухкенький, мягкенький, а в тій кількості любові, що він мені дарує, можна втопитись.
тому, хто напише найбільше оригінальних компліментів - медаль від купідона в подарунок :жартую:
я своего називаю живчик! он у меня постоянно в движении. и неважно где, на работе или дома. иногда выводит из себя. хочется вечером фильм вместе с ним посмотреть, а он бегает никак не успокоится :прикол:
а вот когда злюсь на него, то называю жабой :недобра:.
и мне это больше нравится чем банальное котька, малыш...
Консультант
06.02.2009, 15:08
ми обоє любимо трохи побузіти, тому одне одного називаєм бузянка. спочатку то було лише після сварок, а потім воно якось прижилось... :посмішка:
Верунчик
08.02.2009, 21:11
мы, люди, существа ленивые. а мужская половина людства даже не стесняется это демонстрировать. но когда ты приходишь домой, а тебя встречает муж со словами - мой руки, садись за стол - потому что он уже все приготовил, а в квартире чистота... казалось бы, что в этом особенного?! я думаю многие меня поняли... нет слов что б передать что ты в этот момент чувствуешь. толи благодарность, за то, что не только тебе одной нужна эта бытовуха, толи за то, что понимают как тебе бывает трудно. а может ни то и не другое. может просто кто то хочет похвалы :жартую: я милого за такое называю - хазяюшка! может это не совсем подходящий комплимент мужчине, но другого пока не нашла. но обязательно компенсирую это "особенной благодарностью" :почервоніла:
мій любий котику! я хочу подарувати тобі свою вірність, свої почуття, свою усмішку. а найголовніше свою необємну,щиру любов. мені тяжко згадувати, як я жила без тебе. моє життя було холодне і засніжене, я бачила тіж самі дні, але в них не було тебе. я бачила, як сідає сонце і піднімається за гороми, але не бачила тебе...твого лиця, невідчувала твоїх обійм, любові, дотиків,твоїх ніжних палких рук.кожний раз сумую коли тебе немає поруч, сумую, як птах сумує за літом в хлибині холодної зими. надія рухає мною, проводить через день. надія, коли ти покидаєш мої очі, це не буде останній погляд на тебею ....
kazhanchik
11.02.2009, 09:13
дуже гарні слова..
Якщо це мені, то дуже дякую!
kazhanchik
11.02.2009, 11:40
так, тобі :жартую:
Жартуєш,що мені? Доречі ціслова від щирого серця. Наша любов вже дала свої плоди- це двоє діточок!
Крижана Ледi
12.02.2009, 11:18
дійсно, все це дуже гарно! ви молодці, дівчата! :жартую: особисто я, якогось оригінального комплімента не маю. але намагаюсь не забувати похвалити своє сонечко при нагоді. і мене просто вражає... коли дівчата кажуть - а навіщо їм (хлопцям) казати компліменти? це вони нас мають ними осипати!
я вам так скажу - як ми будемо відноситись до своїх чоловіків. так і вони до нас. хваліть їх дівчатка і ви не пошкодуєте!!! :прикол:
у мене теж нема якогось оригінального компліменту. але це не так важливо. важливо, що ви дісно цінуєте те, що він робить. і тоді якщо ви і не скажете йому нічого, він всерівно зрозуміє. але не треба забувати хвалити його.
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008