КПК

Показати повну версію : Як ужитися з важкою людиною

Тихе
18.04.2009, 16:29
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

1. Жилетка

Чоловіки люблять, щоб їх жаліли. Станьте для чоловіка незамінною «жилеткою», у яку він завжди зможе поплакатися. Опанувавши це мистецтво, ви завжди зможете втримати біля себе нервову людину і ту, що постійно сумнівається в собі.

2. Змініть свій погляд

Спробуйте дивитися на чоловіка зверху вниз, як дорослий на дитину. Інколи корисно піти на зустріч примхам дитини, але в міру.

3. Не бійтеся свого чоловіка

Припиніть удавати із себе боязку, загнану у кут істоту. Інакше чоловік і справді відчує себе агресивним і самотнім.

4. Тільки не кричати!

Ніколи не підвищуйте голос при сімейних розбираннях. Якщо відчуваєте що зараз зірветеся - відразу повідомляйте про перемир'я.

5. Ефект несподіванки

Якщо сварки не уникнути, зробіть що-небудь несподіване, незрозуміле. Повірте, він розгубиться і забуде з чого все почалося.

6. Врівноваженість і спокій

Протиставте емоційним перепадам чоловіка власну витримку. Якщо він раптом починає в запалі суперечки переходити на особистості, ні в якому разі не наслідуйте його. Спробуйте переключити його увагу на щось інше, хоча б на телевізор.

7. Не ображайтеся на жарти

Якщо чоловік над вами насміхається, не ображайтеся, охоче посміхніться, віддаючи належне його специфічному почуттю гумору. А ось брутальності та хамству поставте заслін у вигляді делікатного, але завзятого мовчання. Нехай сам зрозуміє що з вами так не можна. При спробах вибачитися не продовжуйте дутися. З вами по-доброму і ви по-доброму.

8. Без сили

Ніколи не застосовуйте в стосунках з чоловіком фізичну силу, навіть жартома. Істинно шляхетна людина не зможе вам відповісти, а образу затаїти на довго, якщо не назавжди. Майте на увазі: чоловік - теж людина. Одного разу він також може зірватися...

9. Поважайте

Не дозволяйте собі ставитися до чоловіка як до цілком нікчемної людини. Адже ви самі його вибрали - отже, було за що. Заохочуйте в чоловікові ті якості, що колись вас зачаровували і ви зважилися вийти за нього заміж.

10. Спільний ворог

Ніщо так не зближує, як спільна боротьба, спільні бойові дії, наприклад, проти сусіда. Можна разом критикувати або коментувати.

Жожоба
22.04.2009, 09:57
это все на столько индивидуально! лично мне тяжело что-то советовать... у нас если один раз что-то сработало - не факт что сработает снова :засмучена:
но это тоже интересно, мы с мужем постоянно ищем новые подходы друг к дружке :посмішка:

yagodka
23.02.2011, 12:15
Моя думка яка зформувалась з висоти прожитого, що з важкою людиною вжитись не можливо. Така спроба закінчиться деградаціею. Важка людина повинна себе змінити, тоді це стане можливим.

Kristiano4ka
23.02.2011, 16:02
С тяжелым человеком не возможно жить и меняться я думаю он точно не будет.. Нужно прост оискать себе такую пару, в которой вам все будет нравится!:хочу: