Показати повну версію : Хочу бути щасливою
Всім Доброго ранку!
Хочу порадитись з людьми, які мене не знають, але по бажанню, може зрозуміють.
Я розповім маленьку історію з мінімум деталей і прошу Вас, в кого була така ситуація, щось порадити.
Я зустрічаюсь з хлопцем уже пішов шостий рік, він у мене був першим коханцем, але цього року я запідозрила його в зраді ( не подумайте, що не безпідставно) і зрадила йому. Потім зупинила ті стосунки і по чистій випадковості зустріла людину, яку знала по роботі близько півроку, старшого від себе вдвічі, але мені цікавого. Тепер в мене стосунки з ним і з хлопцем.
Розум розуміє, що все це не правильно, а серце щось не заспокоюється, незнаю чого хоче - напевно пристрасті, але ж і її ні з ким нема.
Що робити - хто може прочистити мені мозги, ніхто про це незнає з рідних і друзів, тому і зареєструвалась в форум.:почервоніла:
Наташа а той старший має сім"ю?
Взагалі то вирішіть для себе чи вони вам треба? і для чого? для приємного проведення часу? для сексу? чи просто боїтеся бути одна?
Дякую за відгук!
Має сім"ю, трьохрічного сина і сина, мого ровесника, але каже, що з дружиною тільки проживає разом, шлюбних відносин не підтримує, живе заради синів.
Незнаю для чого ці стосунки мені, не для сексу- це точну, напевно швидше як запасний варіант, хоча незнаю чого переостерігаюсь
Я розумію, що сама для себе не можу визначитись, просто я хотіла б може почути подібну пережиту чиюсь історію.
Може тоді б я зробила для себе якісь висновки.
От, наприклад, зараз, я незнаю, що вибрати: створювати сім"ю з хлопцем якого я давно знаю, який мене добре знає, нарожити йому дитинку, чи залишатись вільною птицею, яка інколи проводить час з забезпеченим чоловіком.
як показує досвід забезпечений чоловік, сім"ю не залишить, а якщо і залишить то уявіть себе і його через 15-20 років....
історії схожі є але у кожного це індивідуально найкраще хеніть обох куди подалі і тоді прислухайтесь до свого серця...
Дякую, за пораду.
Може так і зроблю... час покаже.
Та й зі сім"ї я нікого витягувати не хочу, бо що посієш, тей пожнеш.
Де ж знайти того принца, який все життя тебе на руках носити буде?
Наташа, а скільки вам років якщо не секрет?
Не секрет, в серпні буду 22 роки
Наташа, як у вас справи? Що вирішили робити ? воювати на "два фронти" чи взяти тайм-аут?
Привіт!
ще нічого не вирішила, знаходжусь в підвішаному стані.
Той, що старший постійно уникає розмови і зустрічі
Той, що молодший - маю підозри, що зраджує мені з колишньою співробітницею своєю.:погано:
Natalyuska
08.07.2009, 14:22
Привіт.
Ти молода дівчина, в тебе все по переду. Принц якого ти так прагнеш зустріти, обов'язково з'явиться в твому житті, але це буде тоді, коли ти зовсім не будеш чекати такої зустрічі.
А на рахунок твоїх кавалерів - то я б залишиоа їх в спокої, бо одружений, можливо уникає тебе, бо шкодує, що вчинив недобре (всі вони кажуть, що з жінками живуть заради дітей, і в них нема ніяких стосунків ну і все таке...), а той шо зраджує, нащо взагалі такий?
Привіт!
Ти знаєш я переглядала переписку стосовно чужої історії з фінішом про Париж, і так багато побачила знайомого в тих словах, що чула я.
Відмінність у мене - це те, що ніяких бурних стосунків у мене не було з одруженим.
Наталюська, я знаю, що все буде добре - так має бути!
Але хочу пошвидше того красивого ...
Дякую за підтримку!:тішусь:
Natalyuska
08.07.2009, 14:43
Якщо ти хочеш зустріти справжнього "принца", то не поспішай!
Поспішаючи ти можеш зробити необдуманий крок, про який шкодуватимеш в майбутньому (принц виявиться далеко не принцом і таке подібне...)
В нашому житті бувають періоди коли нам сумно і нікого поруч нема, але от коли хтось з'являжться, то з'являються і інші люди, які дуже хочуть бути поруч (по моєму в тебе якраз така ситуація).
А в принципі, принца можна зробити і з звичайної, але обов'язково, хорошої людини, головне мати бажання бути разом:посмішка:
Наташа що у вас новенького? :)
Я думаю всему свое время, и именно время все раставит по своим местам.Как у вас дела?
Kristiano4ka
14.02.2011, 15:21
Все хотят быть счасливыми!! Чего я всем и желаю! :посмішка:
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008