КПК

Показати повну версію : Муж завел роман со взрослой женщиной

Blondastan
19.09.2009, 22:26
Обращаюсь к вам за советом... :погано:

Мой муж завел себе женщину. Я бы поняла, если бы она была длинноногая и молодая, но ей - 49! А ему - 28 :жах:

Я просто в депрессии. Что делать?

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Картина: кадр из фильма "Нянька по вызову" с Кэтрин Зета-Джонс и Джастином Барта

LeeVan
21.09.2009, 17:04
Тут трудно что-то сразу посоветовать.Ведь чаще встречается противоположная ситуация-мужчина старше, а любовница моложе..Её привлекательность для него состоит в опытности(в жизни, в сексе).Видимо,Ваш муж относится к типу мужчин, которым надо жену-маму..Зачастую они и в жены берут женщин старше себя.Думаю, Вам стоит немного поменять стиль поведения, взять над ним "шефство" , стать в некотором роде для него "мамой", возможно, его блажь тогда быстро пройдёт.

Галка
22.09.2009, 15:16
Співчуваю,в мене була така ж сама ситуація,вік навіть співпадає!!!

Blondastan
25.09.2009, 16:04
Девочки, мне просто не верится, что это со мной происходит. Мама- не мама, я стараюсь в доме уют создать, заботиться о нем. Получается, насмарку все это?

Blondastan
26.09.2009, 16:48
Співчуваю,в мене була така ж сама ситуація,вік навіть співпадає!!!

И как ты выкрутилась?

Ната
02.10.2009, 10:43
Чим більше ми про НИХ піклуємось, тим швидше ми їх ТЕРЯЄМ) . Чоловіки привикли нас бачити завжди дома, усміхненими та привітними. Вони знають, що вечеря на столі, що дома чекає та яка від нього нікуди не дінеться. З давніх -давен чоловіки привикли завойовувати. І коли вони розуміють що все, це країна (дівчина/жінка) моя, їм стає цього мало і вони хочуть ще і ще...Переважно коханок вони шукають у своїх колишніх пасій, якщо такий варіант не проходить, то вони собі шекають нову жертву. Цією жінкою може стати люба із нас. У більшості це одружені люди, яким хочеться урізноманітніти своє статеве життя.
Так що заспокойся. Знаю це не легко, кожен з нас хоч раз в житті но пережив зраду. Головне в цій ситуації не закатувати істєрік, скандалів та нівякому разі навіть не намікати, що ти в курсі. Хай собі погуляє... всеодно вернеться до тебе, якщо ти не будеш скандалити)))
А ти в той час користуйся ситуацією))) Піди на якісь масажі, курси водіння, косметичні салони...
І не засмучуйся))) ВІРНИХ ЧОЛОВІКІВ НЕ МАЄ... І ЖІНОК ТОЖЕ.:посмішка:

Емма
31.08.2010, 15:37
І не засмучуйся))) ВІРНИХ ЧОЛОВІКІВ НЕ МАЄ... І ЖІНОК ТОЖЕ.:посмішка:
Я вам співчуваю від щирого серця!:заклопотана:Це ж яким повинно бути життя, щоб таке говорити! У що ж ви взагалі тоді вірите? Як це -не засмучуйся? Та я би вже розлучалась! Як потім спати з цією людиною, як довіряти? Кому тоді взагалі довіряти?
Тільки не думайте, що я якась молода ідеалістка. Я жінка середнього віку і в мене 2 дітей в шлюбі. І чому обов*язково всім пройти через зраду! Ну і переконання в вас!:заклопотана:

Kristiano4ka
14.02.2011, 13:47
Конечно неприятна такая ситуация, но вам не стоит отчаиваться! Она все таки вас старше, а вы моложе, поэтому у вас есть преимущества. Постарайтесь снова мужа очаровать.. Купить красивое нижнее белье, устройте ужин, подарите незабываему ночь любви.. И он обязательно к вам вернется!! Нужно не опускать руки, а предпринимать активные действия!! Вперед и удачи вам!

irens
08.10.2011, 11:15
На скільки це точно? А може це помилка?

Lili
04.11.2011, 11:04
Якщо ви вирішили чоловікові пробачити зраду, зробіть так щоб він вас трохи преревнував. Але не перегравайте