КПК

Показати повну версію : як сказати йому про це?

LeeVan
13.09.2008, 19:20
кожен чоловік по - різному сприймає звістку про своє майбутнє батьківство.для одного це привід для радості , для другого - збентеження , а третього це , м'яко кажучи , дуже лякає..але однаково для всіх це стрес..як повідомити йому про свій делікатний стан, щоб не травмувати його психіку? ваш варіант:

L.D.
15.09.2008, 11:51
як сказати йому про це ? дуже просто, але коли це бажана дитина. в мому випадку, я не казала, я показала. коли ви одружені -це простіше, а коли ні-це залежить від твоєї реакції і реакції партнера, іноді , навіть наймиліша, найкоханіша людина стає жорстокою, бездушною і показує свою справжню сушність. а іноді, і навпаки. в цій ситуації все залежить від настрою самої тебе. як ти цю новину подаш сама, якщо покажеш свому партнеру невпевненість в собі і в ньому, то зрозуміло результат буде недуже позитивним, і навпаки, покажеш бажання мати цю диину і саме від нього, тобі самій буде легше і приємніше почути, що ти робиш його найщасливішим мужчиною у світі.
P.s. : краще за все бути обережнішим у сексі, якщо ви і ваш партнер неготові, тому що від вашої невпевненості залежить життя невинної дитинки.

kazhanchik
17.09.2008, 12:02
прямо :) мені здається такими роздумами, ти сама себе більше травмуєш... і дитину також. кажуть що інформація записується навіть на клітинному рівні. дитина має бути бажаною, навіть якщо ви не планували її зараз... головне щоб ти її хотіла ;)
не чекай від нього якоїсь конкретної реакції. після того як сказала, дай йому час подумати. він сам має розпочати розмову на цю тему.

Dikaja@
07.10.2008, 12:19
легко сказати якщо це дійсно бажана вагітність...і ви обоє хотіли чи хоча б планували дитину, навіть в далекому майбутньому! гірша справа, якшо ні ти ні батько дитини навіть і в планах не мали її появу! навіть якшо ти усвідомиш, шо в твоєму організмі вже зародилося життя, як пояснити партнерові, який має інші плани щодо життя, і навіть щодо життя з тобою! шкода, що молоді і самі налякані такою звісткою дівчатка йдуть на страшний гріх - аборт - для того шоб зберегти примарні стосунки...

Верунчик
15.10.2008, 15:06
многие жещины представляют себе, что скажут ему о беременности во время романтического ужина, при свечах. он должен непременно обрадоваться, взять вас за руку и вы долго будете мечтать о будущем ребенке.:посмішка: но иногда это происходит менее романтично. после ваших слов "дорогой, я беременна" он переспрашивает "как это?" или "ты уверенна?". обидно до слез, тебе предстоит толстеть, мучиться от токсикоза, рожать... а у него такое выражение лица...

тяжело предугадать реакцию мужчины. каждый из них индивидуален. кроме этого еще много факторов, которые могут повлиять на его реакцию.
главное помнить, если ты решила рожать, то не торопи его с ответом. штамп в паспорте еще не гарантия счастливого брака.

а еще лучше планировать ребенка. я понимаю что это не домашний любимец, которого можно завести в любой момент. но если вдруг так случится, что он уйдет? дети записывают информацию до 3 лет, а потом эту информацию используют в жизни. например у тебя дочурка. она растет без отца. у нее на подсознании записывается, что мужчина не нужен. можно жить прекрасно и без него. она может со временем захочет с кем то строить отношения, но у нее может не получиться... представляешь какой вред нанесен малышу?
я все же считаю что нужно планировать детей, тогда вы оба будете рады этой новости!

Аліска
28.01.2009, 14:09
хочу розказати як чоловік взнав що буде татком. в ньго був день народження. зранку я зробила тест, бо була затримка. коли з'явилось дві полоски скакала як дурна від радості. тоді завернула тест у величезну купу пакунків і подарувала разом з подарунком. досі хочеться сміятися коли згадую його вираз обличчя. другий раз те саме вийшло на миколая. якраз зранку встала раніше, щоб покласти подарунок малому, зробила тест і знов вагітна. ну тай запхала йому під подушку. радості було више криши.

kazhanchik
29.01.2009, 11:11
Класно придумала! :прикол: ...вагітність це прекрасно. Добре, коли обоє хочуть дітей, добре, коли звістка про вагітність - це радість!

Mashka
21.11.2010, 15:54
Я ледве дочекалась мужа з роботи, щоб повідомити йому радісну новину, що у нас буде дитя. Я прямо відразу почала говорити про дві смужки на тесті. Він дуже зрадів.