КПК

Показати повну версію : Чого потрібно досягнути до 30 років?

•°.• Aнна •°.•
05.12.2009, 15:35
Чого потрібно досягнути до 30 років?

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

Кажуть, що до 30 років, людина повинна повністю себе реалізувати,
і вже досягнути чогось у своєму житті.
Тобто, якщо людина не стане успішною до 30-ти років, то вона втратила свій шанс?

Марго
09.02.2010, 12:19
Погоджуюсь на всі 100%!!! Мені вже 35 і я вважаю себе лузером в цьому житті :почервоніла: порівняно з моїми успішним ровесниками, і набагато молодшими за мене знайомими і сусідами які багато чого досягли в цьому житті

LeeVan
11.02.2010, 00:50
Марго,дозволю собі дещо не погодитися з такою позицією.Мені ще немає 30, тобто ,якщо судити з таким твердженням, час у мене ще є))). Але , в разі нереалізованності своїх життєвих планів до 30 років, я ж на цьому не зупинюся. Я можу іх реалізувати і в 31,і в 32 , і в 45.Тобто , обмежувати себе будь-якими рамками я не збираюся!!!
Не вийшло тепер і зараз-обов*язково вийде пізніше,можливо, я не приклала максимум зусиль на данний час.Але в 30 або 35 років життя не закінчується, воно тільки починається, як на мене.
Згадаємо наших батьків.Адже їм прийшлося пережити розвал імперії(тоді кожен був впевнений у завтрашньому дні-як виявилося - намарне),але вони це пережили і змогли реалізувати себе в надзвичайно складних умовах і у віці старше 30 років( плюс-мінус).То чому у віці 30 років ми маємо опустити руки і скоритися обставинам? Навпаки, ми маємо щось змінити у своєму житті,щоб досягти своїх мрій і прагнень, і бути готовими до будь-яких змін.Тільки тоді нас чекає успіх.
Вік 30 років-це не кінець сподіванням і мріям, це тільки початок втілювання їх у життя!

Марго
11.02.2010, 11:11
LeeVan ти все правильно пишеш взагальному все правильно... згідна шо і в 35-40 і в 55 можна бути успішним... я просто написала про себе, але є інші приклади з життя набагато кращі:тішусь:

Горыныч
28.08.2010, 19:23
Да нет... Бред это все.
Я где-то читал, что мол, если мужчина к 30 годам не обзавелся автомобилям - он неудачник.
А у меня вот папик только в 45 купил себе нормательную тойоту и начал строить особняк. Так что всему свое время.

Мне тоже пока нет тридцати, и я сомневаюсь, что до этого рубежа у меня будет автомобиль. НО! Я уже могу никогда не работать. Создал свой маленький бизнесок. Достижение это или нет? Мне думается, что все эти автомобили и дома - малозначительны. Важно то, что на кусок хлеба уже есть!

irens
01.02.2012, 14:58
Ерунда! Что значит полностью себя реализовать?! Да человек совершенствуется на протяжении всей жизни! И что, после 30 - тормоз? Появляются новые желания и мечты и человек живет в постоянном стремление к их осуществлению!
Это для бабушек-сплетниц, они всегда знают, кто себя реализовал, а кто нет!:залицяюсь:

Ксюшик
01.02.2012, 22:11
У кожного своя планка, і свій фарт. Хтось одружився, має дітей, живе з батьками, і щасливий. А комусь хочеться побачити світ, а в когось на меті реалізувати себе в бізнесі. Не знаю моя думка що вже треба робити впору, по мірі можливості, потихеньку, впевнено, без особливих злетів, та різких падінь. Іодного дня ти проснешся в особняку, від сміху дітвори, яка хоче снідати. А у вікно ти побачиш, що чоловік знову з вечора не поставиив в гараж новеньке пежо...