КПК

Показати повну версію : Життя-найцінніше, що у нас є...

LeeVan
20.12.2009, 01:09
Життя-це найдорожче, що у нас є. Хоча ми дуже рідко над цим замислюємся.А іноді взагалі не цінуємо те, що маємо.
Два тижні тому моя знайома викинулася з вікна. Ніхто не знає причин, чому вона так вчинила. Лишилася записка, що її ніхто не розуміє. І все.
Я знала цю дівчину мало, ми двічі бачились в одній компанії. Молода, життєрадісна, не «проблемна», комунікабельна, навіть ніхто і подумати не міг, що вона здатна на цей вчинок. Але ми всі знали її в загальному, відвертих розмов між нами не було. Дивує інше – невже біля неї не було близької людини, якій вона могла б відкритися, розповісти про те, що її пригнічувало? Не було ніякої подруги? Можливо, є речі, які не будеш обговорювати з коханою людиною, але ж є подруги, з якими можна, принаймі, виговоритись, грубо кажучи- поплакатись. Не вірю, що таких людей біля неї не було..Не вірю, що люди можуть бути настільки черствими, щоб не помітити, що з людиною щось коїться…
Що ми можемо зробити для таких людей, коли бачимо їх стан?Чи можемо зарадити цьому?
Хтось с таким стикався?
Ваші думки?

Сонечко
28.01.2011, 14:22
незнаю что отвтеить, тема мерьёзная, психологическая.......значит е все так просто было у той девушки, и что было в её душе не знал никто.
Очень жаль.

Kristiano4ka
23.02.2011, 18:26
Я с таким никогда сама не сталкивалась, но могу сказать ,что люди могут хорошо притворяться и окружающие не заметят, что товриться у них в душе.. Мы этого можем даже не заметить.. Поэтому никто не виноват, когда происходят такие вещи!

irens
15.11.2011, 18:10
Нам нужны хорошие психологи, знающие и толковые! Все суециди связаны с нервным растройством, это надо лечить, а специалистов у нас нормальных - раз, два и....

Лореляй
30.11.2011, 20:46
Тут деякі батьки не помічають, що з їхніми малолітніми дітьми щось не так коїться, наприклад вагітність не помітити на 6-му місяці. А щоб помітити що коїться у людини в душі і серці.... Мабуть не було у неї близької людини, якби хтось її підтримав не пішла б вона на такий крок.... Дуже шкода...

irens
20.02.2012, 12:53
Да, насчет родителей - правда! У нас в школе был случай, повесился ребенок, 7 класс. В принципе, из хорошей семьи, учился без проблем, был на хорошем счету в школе, друзья были...и не стало ребенка. Никто не заметил, никто не смог помешать. Мне страшно о таком думать...

Бобриха
21.02.2012, 09:52
У нас психологів сприймають за психіатрів. А це різні професії. Те що ти звернувся до психолога не означає, що ти хворий!
Я колись ходила на занятта в "школу молодого психолога". Там не вчили бути психологом, насправді там займались з дітьми (це було ще в школі).
Так от якби не ті заняття, я б була похмурим ЕМО ))

Дякуючи тому дитячому колективу і нашому психологу - я позитивне створіння! :жартую:

irens
21.02.2012, 17:21
Сейчас люди все чаще обращаются к психологам. Семейные пары, детей приводят...Но ещё чаще комплексуют и сами решают, что им уже никто не поможет. В этом мы отстаём от запада.