КПК

Показати повну версію : Дитина хоче окуляри. Що робити?

lisica-sestrica
29.04.2010, 22:43
Чи є сенс ?
З одного боку, жаба є жаба - ще розіб'є, наприклад, недешеву річ, або й відберуть. С другого - це ж очі, тут заощаджувати неможна. Я собі буду купувати що-небудь в Люксоптиці, тож міркую, може й малому придбати? Бо сонце улітку дуже яскраве, а якщо я до Анталії поїду, то там зовсі паляче.
Порадьте, будьласка, чи є сенс у покупці фірмових поляризованих окулярів для дитини, чи можна обійтись звичайними з центрального ринку?

Марго
30.04.2010, 14:02
я б купила а ви робіть як важаєте за потрібне

lisica-sestrica
04.05.2010, 17:47
я б купила а ви робіть як важаєте за потрібне

Та я звичайно вважаю, що на зорі дитини заощаджувати не треба.
Доречі, до нас у школу приходила лікарка з Люксоптики, проводила "урок зору". Це мене остаточно переконало - поведу дитину на бескоштовне обстеження і там придбаю те, що лікар порадить.

Mamakvita
04.05.2010, 18:07
Та я звичайно вважаю, що на зорі дитини заощаджувати не треба.
Доречі, до нас у школу приходила лікарка з Люксоптики, проводила "урок зору". Це мене остаточно переконало - поведу дитину на бескоштовне обстеження і там придбаю те, що лікар порадить.

Це що в Вас, проект «Здоровий зір» у школі? Мені розповідали про нього.
Не маєте під рукою підручника, що дитині дали на цьому уроці? Мені б скан чи фото, щоб свого навчити зір берегти.

lisica-sestrica
04.05.2010, 18:25
Це що в Вас, проект «Здоровий зір» у школі? Мені розповідали про нього.
Не маєте під рукою підручника, що дитині дали на цьому уроці? Мені б скан чи фото, щоб свого навчити зір берегти.

Зараз спробую.

Ксюшик
31.01.2012, 20:34
Так справді порадити має ліка. хоче-нехоче тут не головний фактор. До того ж саме лікар зможе думаю поясмнити дитині якщо їх буде не потрібно.