Показати повну версію : Шарлотка
Надзвичайно пухкий бисквіт з яблоками.Робится швидко,а виходить смачним!
4 яйця
1 стакан муки з чубком
1ч л розпушувача
1 стак цукру
1 ч л ванілі
500гр яблук
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Яйця збити з цукром до білого кольору,обережно додати муку з розпушувачем.Легко вимішати
Яблука почистити і довільно нарізати.Висипати в застелену форму,а зверху залити тістом.Пекти 30хв до золотистого кольору.Витягнути і дати остинути.Можна посипати пудрою.Смачного!!!
kazhanchik
21.11.2010, 19:36
в мене бісквіти ніколи не виходили.... і треба ставити памятник моєму колишньому, якого я заставляла все це пробувати!!!:прикол:
в мене бісквіти ніколи не виходили.... і треба ставити памятник моєму колишньому, якого я заставляла все це пробувати!!!:прикол:
у мене теж не виходять чомусь....
kazhanchik
18.12.2010, 08:56
У мене нарешті получилось!!!! Виявляеться потрібно всього лишень добре збивати і додавати меше муки:куховарю:
Дякую за рецепт, як раз яблука лежать без діла!
Kristiano4ka
23.02.2011, 16:28
Я очень люблю готовить шарлотку, только еще иногда к яблочкам добавляю чуточку малины.. Супер выходит!!:хочу:
Big Mama
19.05.2011, 12:38
Я спец в Шарлотке - готовлю ее с 13 лет самостоятельно - в приготовлении дошла до совершенства. Правда сейчас новый духовой шкаф поставила - не могу с ним совладать...
Люблю класть вместо яблок другие фрукты - великолепно с вишней получается, со сливой - очень оригинальный вкус - нежнее чем с яблоком, с мелкими ягодами есть западня - вкус ягодный, но пирог получается очень сухой - лучше брать их в миксе с фруктами. Больше я с Шарлоткой никак не извращалась, но еще очень хочу с грушей попробовать. Может кто-то уже делал, расскажет??
kazhanchik
23.05.2011, 23:25
ні, випічка то не моє)) завжди захоплювалась тим як дехто на кухні справляється))
VikaStankovskaya
21.06.2011, 16:28
Самый простой рецепт самого вкусного пирога)
А я шарлотку делаю так:
3-4 яйца; 1- стакан сахара - взбить миксером (масса увеличивается в 2 раза); 1 неполный стакан муки - перемешать. Можно добавлять разные фрукты - яблоки(0,5 кг), или изюм, или бананы, вишню и т.д..
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008