КПК

Показати повну версію : Нова забавка для чоловіків

lisica-sestrica
31.07.2010, 14:23
Чоловік захопився всякими чоловічими конкурсами і спільнотами. Нещодавно у вконтактіке вступив в чоловіче братство. Впевнена, що його таємний засновник - жінка. Ось воно ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]).

Дивіться самі, завдання - прибрати (зняти процес на фото), приготувати вечерю, допомогти жінці. Я туди теж вступила, тепер відстежую нові завдання і "підводжу" свого до корисних для мене думок - вийняти кісточки з абрикосів (два відра), прибрати в коморі і на балконі. Їм за це бали дають. Нещодавно на найбільший бутерброд були змагання - він же і в магазин сходив за всіма складовими. Загалом, подовше б він грався в це все. І не дай Бох який-небудь розумний дядько придумає таке хитре сестринство для нас :жах:

Mamakvita
31.07.2010, 19:55
Чоловічі форуми цікаво читати.

lisica-sestrica
31.07.2010, 20:19
Авжеж! А деякі ще й корисні :)

Lyasya
17.12.2010, 13:18
Авжеж! А деякі ще й корисні :)

так, теж багато чого перейняла з чоловічих форумів

Frida
22.09.2011, 19:52
От би і мій в таке брацтво вступив!:прикол::хочу:

Краля
29.09.2011, 12:01
От би і мій в таке брацтво вступив!:прикол::хочу:

Я б теж не відмовилася :)

Пельмень
29.09.2011, 15:18
А не несет ли такое "братство" потенциальную опасность семье и отношениям? Ведь в один прекрасный момент такой "заигравшийся" муж может стать скучным и не интересным партнером. А ведь "девушки выходят замуж за правильных, а изменяют с негодяями"...

Нееет. Мужчина должен быть брутальным мужчиной, а не домоседом, выковыривающим косточки из абрикос.

kazhanchik
29.09.2011, 15:50
А брутальные косточек не выковыривают? :)))