Показати повну версію : Салат Олів"є
NataliStuk
16.12.2010, 11:00
Привіт! Дуже цікаво дізнатися вашу думку любі господиньки про це салат!Можливо знаєте якісь особливості, якісь цікавинки. Робити його якось нестандартно.
хм, думаю оливье это уже как бы традиция и изменять его рецепт наверно ни к чему, т.к. это будет уже не оливье
Привіт! Дуже цікаво дізнатися вашу думку любі господиньки про це салат!Можливо знаєте якісь особливості, якісь цікавинки. Робити його якось нестандартно.
Якийсь конкретний рецепт непідскажу, вже давно не їм м"яса, рибу, яйце. Пригадую коли ще їла оливье то в гостях помічала що хтось додае замість вареної ковбаси м"ясо курки,, замість огірків кабачки комусь подобаеться коли якогось інгрідіента більше якогось менше. Навіть від калібра нарізки змінюеться смак, такщо експерементуйте.
:жартую:
Kristiano4ka
23.02.2011, 16:13
Я иногда вместо колбасы добавляю мясо отварное, а вместо горошка кукурузу консервированную, очень вкусно и оригинально выходит!:прикинь:
депресивна
08.04.2011, 14:22
Це мій олюблений салат!
Моя подруга, как-то в олевье добавила яблоки и испортила салат.
А я в олів"є не кидаю горошок (ми не любимо його.)
А взагалі єдиний рецепт хорошого смаку - це якісні продукти. Не варто єкономити на ковбасі :жартую:
Дуже смачно, якщо заправлений салат домашнім майонезом.
А Вы на новогодний стол готовили оливье?
Я в этом году отказалась от него. Часто готовила за последний месяц и он поднадоел!
vBulletin версії 3.8.2, © 2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2008