КПК

Показати повну версію : Чи потрібен на весіллі професійний фотограф?

КрасуньКА
24.09.2008, 08:24
У мене виникло таке питання - чи потрібен на весіллі профес.фотограф? Просто зараз готуюсь до свого весілля, і на жаль бюджет не дуже дозволяє пошикувати. Тому зараз ідуть суперечки - вибирати фотографа чи просто попросити друзів, щоб пофотографували? Це і дешевше буде набагато. Але мій коханий уперся, каже давай краще запросимо на 5 гостей менше, але замовимо нормального фотографа. Йому десь друг порадив одного весільн.фотографа fotofantasy.kiev.ua. Не подумайте, що це реклама, будь ласка. Просто хочу дізнатися вашу думку, чи варто витрачати гроші?

Крижана Ледi
24.09.2008, 10:11
думаю професійний фотограф потрібний. ти ж більше не плануєш виходити заміж?.. тобто це буде тільки раз у твоєму житті. через місяць ти ще можливо добре пам’ятатимеш його, а от за пару років хто зна...
пройдуть роки, відкриєшь альбом... які фотографії, такі і спогдаи...
а друзі та рідні і так будуть фотографувати вас.
взаєморозуміння та любові вам! :пліткую:

kazhanchik
25.09.2008, 10:40
звичайно потрібен, красунька. родичі постійно за вами ходити не будуть щоб фотографувати. а фотографа для того і наймають. він, як професіонал, ловитиме ті моменти, які інші можуть не помітити.

Dikaja@
07.10.2008, 09:39
я б взагалі порадила звернутися в фотосалон! фоток буде нехай і не багато, але вони будуть просто шедеврами! а нафоткати вас можуть і гості, ті звичайно, в яких ше руки трястись не будуть, після бурного святкування!

LeeVan
23.10.2008, 22:39
у меня на свадьбе был професссионал.фотографии будут соответственные..понимаю, что порой мы не можем себе позволить то, что нам хотелось бы, но фото - это память на всю жизнь, и не только для вас, но и ваши дети, и внуки с удовольствием будут перелистывать ваш альбом.

-=Shura=-
02.12.2008, 15:43
в нас був фотограф і ще ми замовляли студійну зйомку в фотостудіі "мрія" (це не реклама, просто дійсно зробили гарний альбом, потім ще малого водили туда фоткати)

Консультант
03.12.2008, 10:25
я нещодавно переглядала фоторгфії та відео з весілля брата. вони найняли професійного фотографа і оператора. у мене залишилось таке відчуття, ніби я знову побувала на весіллі... :посмішка:

lvivjanochka
20.03.2009, 20:03
дійсно, весілля пройде, забава закінчиться, продукти поз"їдаються і перетравляться, і забудете, що ж таке ви тоді їли... а фото залишаться, і буде на старість що згадати, і внукам чим похвалитися...

Тихе
24.03.2009, 11:30
нещодавно споглядала весільні фото подруги, просто неймовірна краса. що не кажіть, а професійний фотограф - то професійний фотограф! кожній нареченій хочеться бути красунею в цей день, усі старання з макіяжем та сукнею можуть бути до одного місця, якщо ти через кілька років дивитимешся на свої невдалі фото. ні самій подивитись, ні комусь показати!

Natalyuska
08.05.2009, 13:54
м...да, професійний фоторгаф дуже і дуже потрібен, але от як його правильно обрати і не помилитись :заклопотана:
на своє весілля фотографа ми вже знайшли, звичайно подивились фотки, які він робив, послухали рекомендації, вроді все добре :посмішка:, але переживаю і далі :засмучена:
моя подруга виходила заміж в жовтні, найняла фотографа, фоткав - фоткав, а от фотографії, якісь не такі, щось не так, я порівнюю з фоторгафіями, які зробили гості - різниця невелика, а грошей взяли купа :погано:

LeeVan
08.05.2009, 15:57
у меня хорошие знакомые(семейная пара) - профессиональные фотографы с профессиональной техникой (в ходе нашей свадебной фотосъёмки использовались разные объективы) и последующей обработкой фотографий, сделали такой фотоальбом нам, что мне редко попадались такие фотографии. вот с оператором не повезло, к сожалению..а если бы пригласили оператора, которого нам советовали эти фотографы, то и фильм был бы "убойный"..не далее , как вчера смотрела видеоролик этого оператора из свадебного фильма..я была в шоке - уровень работы - высочайший!

Natalyuska
08.05.2009, 16:19
а скільки коштували тобі послуги фотооператора?

LeeVan
08.05.2009, 22:26
400 долларов..зря выброшенные деньги(..фильм ждали почти полгода, начало ничего, а с середины - нудно..самое интересное он не заснял, и на прогулку с нами не поехал ( пока мы с фотографов решали, что и как, тот сел в машину и уехал, приехал уже на празднование)..можно было найти и дешевле на тот момент..(свадьба была в октябре).тот оператор , которого нам советовали, обошолся бы нам , как "своим" ненамного дороже, а разница была бы колоссальной

Тихе
10.05.2009, 11:56
краще замовляти професійних фотографів і операторів. нехай що дорого, а зато пам'ятка буде. і мабуть не треба дивитись на їхнє портфоліо. там вони повставляли найкраще, що могли. а от знайомі чи подруги, в яких весілля вже було, точно тобі скажуть і покажуть яка їхня робота - якісна чи ні.

LeeVan
18.02.2010, 00:21
Моя знакомая - одна из лучших фотографов не только Львова, но и Украины, по желанию заказчика делает фотосессии-от обычных фотосъемок до свадебных.Фотографии - шедевры!Если кого-то интересует, могу связать с ней.
Кстати, она набирает группу на учебу по фотосъемкам,если есть желающие - спешите - количество мест в группе ограничено, в марте начинают учебу.

IrosLAV
18.02.2010, 03:59
Хочете фотографа на весілля, але обмеженні в фінансах? Звертайтесь до мене, пофотографую весілля за символічну суму або й безкоштовно. Чому безкоштовно? - не маю практики і хорошої техніки, створюю портфоліо.
Вивішую декілька своїх фото:
[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]
Пропозиція діє обмежений термін =)
e-mail: [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

LeeVan
18.02.2010, 14:35
Работы фотографа можно посмотреть тут [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

alisa13
11.03.2010, 11:13
Професійний фотограф - це добре. А я недавно собі придбала гарний фотопарат Nikon D90 ( доречі в інтернет-магазині [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] fotomag.com.ua він коштував на дві сотні меньше, ніж мі раніше знаходили!), тепер чоловіка ганяю щоб фотографував. До фотографа Вашого ще далеко, звичайно, адже з технікою ще подружитися треба, але сподіваюся на гарні фото :посмішка:

Kiris
11.06.2010, 14:20
фотограф потрібний обовязково! тільки дам вам пораду: не беріть таких собі "зірок", тому що прості талановиті юнаки та дівчата зможуть зняти багато цікавого, але за менші гроші

Петакки
24.11.2010, 23:37
Перед тем, как выбирать свадебного фотографа обязательно ознакомьтесь с примерами его печатных альбомов! Ведь фотограф должен уметь не только заснять важный момент, но и красиво обработать снимки и оформить альбом.
Будет замечательно, если фотограф предложит оформление альбома в разных стилях (например, Ретро, модерн и т.д.). Обязательно попросите примеры альбомов.

kazhanchik
26.11.2010, 20:43
Я завжди думала, що альбом - це мінінгіт молодят... А виявляється це вже входить в послуги фотографа!

Olyaaa
07.12.2010, 16:52
Фотографа треба брати обовязково. В мене подруга довго сумнівалась, потім вирішила зекономити і взяла "простішого" за 400у.е. А він віддав повністю зроблений альбом і насправді дуже класний.Вже півроку ніяк не натішиться, всім гостям показує...

GARA
20.12.2010, 14:51
Зараз майже всі фотографи віддають з альбомом

lvivjanochka
30.11.2011, 18:22
Зараз майже всі фотографи віддають з альбомом

...або з фотокнигою :)

зрештою, то для фотографа краще - я своїм молодятам сама клею фото в альбом, і тоді впевнена, що все акуратно і чисто. В тому плані я трохи параноїк :)

а ось зразок моєї фотокниги:

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] [Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи]

а так всередині:

Лореляй
30.11.2011, 21:12
У нас був професійний, сільки гарних фотографій. Навіть відео не таке цікаве як фото. Думаю зайвим не буде, хочаб невелику професіональну фотосесію зробити.

irens
05.01.2012, 09:17
согласна! нужен профессионал, хотябы для маленького альбома! Это будет и красиво и интересно на многие годы!:посмішка:

PVC
03.04.2012, 18:33
Пропоную свої послуги фотографа.

День весілля це велике і особливе свято для закоханих.
І дуже важливо правильно і влучно передати настрій свята на фото.
Передати почуття та емоції двох людей, бо вони в цей день також особливі.

Саме в такому стилі я працюю!
телефонуйте, з радістю поспілкуюся і відповім на ваші запитання.
моб. 067 370 82 85 Петро
фотомайстерня "АВАНГАРД фото"

[Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи] ([Ссылки могут видеть только зарегистрированные и активированные пользователи])

Синя квітка
20.04.2012, 10:09
У мене виникло таке питання - чи потрібен на весіллі профес.фотограф? Просто зараз готуюсь до свого весілля, і на жаль бюджет не дуже дозволяє пошикувати. Тому зараз ідуть суперечки - вибирати фотографа чи просто попросити друзів, щоб пофотографували? Це і дешевше буде набагато. Але мій коханий уперся, каже давай краще запросимо на 5 гостей менше, але замовимо нормального фотографа.
Підтримую на всі сто, друзі нікуди не дінуться і після весілля, а от гарних фотографій вже не буде. Звичайно, не в фотографіях щастя, але якщо зараз собі не влаштувати цього, то потім уже руки не дійдуть. А ці фото, де ви юні, красиві, щасливі і безмежно закохані таки не раз зігріють серце, навіть коли в сім"ї не все гладко. Тож, як на мене, вони мають ще й терапевтичну дію. І таки художній та фаховий підхід додає цієї терапевтичності