КПК

Показати повну версію : Мені зрадила дружина, допоможіть словом

vitalson4ik
29.01.2011, 22:25
Мені 23-и роки, з 16-ти років я познайомився зі своєю теперішньою дружиною, ми зустрічались приблизно 3-и роки, все було чудово ми кохали одне одного... А ле невдовзі я дізнався що вона вже майже рік має стосунки з іншим, які дійшли і до спання!!! Я про це дізнався та їй не говорив, але через короткий час я зрозумів що так не можливо далі і потрібно спокійно з нею поговорити та вислухати, і неодноразово наводив її на цю розмову, але все безрезультатно. Тоді я назначив їй зустріч у центрі міста Хмельницько і також домовився з її так званим коханцем про зустріч по мобільному телефоні який я виписав з її мобільного... Коли ця зустріч відбулась, я не міг повірити своїм очам, вона мене проміняла на звичайного алкоголіка та планокура який до тогож її вже бив... Але в процесі нашої розмови в трьох вона до кінця стверджувала що вона йому просто подруга, і коли вона начебто не витримала, вона пішла геть, і я залишився з ним і він мені розповів що одного разу на квартирі вони були вже в постелі роздягнуті але вона сказала що її болить серце і на цьому все зупинилось!!! Ми розійшлись, і на протязі місяця вона просила мене вибачити, і я пробачив їй, нажаль. Одразуж після цього я забрав її до себе жити думав що проблема в цьому що ми окремо живимо, і через півтора роки ми одружились. Проживши майже три роки, з яких останній рік я почав відчувати попередню біль у серці, яка відображалась з її сорони постійним униканням мене, почала більше часу проводити з начебто подругами та сестрою, ініціатором сексу постійно був лиш я дотогож він був нечастішим ніж раз в МІСЯЦЬ і це продовжувалось на протязі року. Але одного вечора близько 23.30 я помітив що вона пише довго комусь СМСку, коли вона її написала та відправила, я взяв телефон у руки, а вона у відповідь почала дуже сильно його виривати, настільки сильно що залишила кроваві рани на моїх руках... Будьласка напишіть що ви про це думаєте, та дайте пораду, бо через декілька днів ми будемо напевно що розлучатись..............Доречі вона зізналася що просто переписується та зустрічається зі соім колишнім хлопцем, який їй просто друг!!!!!!!!!!!!!!!

Kristiano4ka
14.02.2011, 14:20
По моему вам стоит её бросить.. развеститсь! Доверия в ваших отношениях нет, да и после такого, как вы сможете ей вообще доверять. А в отношениях главное доверие и уважение! Я думаю, вы еще встретите человечка, который вас полюбит и будет ценить! Жизнь на этом не заканчивается, вам всего лишь 23 года, а это только начало взрослой и самостоятельной жизни.. А жена ваша, видимо еще не нагулялась и не дорожит вашими отношениями!

vitalson4ik
14.02.2011, 20:15
Дякую за відповідь, я так і зробив ми розійшлись, щоправда не офіційно, вже другий тиждень як ми не бачимось і не зізванюємось, ми жили в мене в квартирі а де вона тепер я незнаю, вона сама не місцева, певно десь знімає квартиру, звісно шкода її але коли я згадую скільки вона принесла мені болі, то голова просто розкалується..... Ще раз дякую! Вітаю з днем закоханих...

yagodka
16.02.2011, 12:26
Пока ще молодий, дітей нема. Розлучись. Ти сам себе мучиш. Прийми рішення, стане легше. Довго все одно не потягнете. Краще бути одному.

Tanjusha
17.02.2011, 08:19
Я також вважаю, що потрібно розлучатися. Я ніколи не розуміла таких дівчат - якщо не кохаєш то не мучай.
А тобі vitalson4ik бажаю швидше знайти дівчину яка буде тебе кохати, цінувати і з якою ти будеш щасливий. Основне не озлоблюйся на усіх дівчат в цілому, не всі такі як твоя дружина... Тримайся, час лікує!

vitalson4ik
12.03.2011, 14:13
Я також вважаю, що потрібно розлучатися. Я ніколи не розуміла таких дівчат - якщо не кохаєш то не мучай.
А тобі vitalson4ik бажаю швидше знайти дівчину яка буде тебе кохати, цінувати і з якою ти будеш щасливий. Основне не озлоблюйся на усіх дівчат в цілому, не всі такі як твоя дружина... Тримайся, час лікує!

Дякую Вам за поради, а час дійсно лікує хоча і довго, ми розійшлись але покищо не офіційно. Повертатись до мене вона звісно ж намагається, але я просто ігнорую її СМСки та дзвінки... Я повернувся на свою попередню роботу до своїх співробітників які стали мені друзями без яких я не уявляю свого життя... А щодо жінок я не тримаю на них зла, просто мені напевно попалась така людина яка нехтує почуттями... Але я тримаюсь, саме головне що не сів на чарку, навпаки став більше приділяти часу собі та рідним............