КПК

Показати повну версію : Щоб чоловік завжди залишався ЧОЛОВІКОМ...

Guculka
08.02.2011, 19:49
Дівчата давайте ділитися методами підняття "бажання" у чоловіка.
Хотілося б почитати не те, чим кишить весь інтернет, а реальні перевірені способи.
Бо хоча на разі ця проблема не стоїть так гостро, але немає бажання пропустити той час, після якого чоловіки уже вдаються до радикальних засобів.

kozadereza
09.02.2011, 10:48
все правильно, здоров*я і щастя сім*ї, тільки в руках жінки))) давайте чоловіку більше здорової їжі, горіхи, сметанку, зелень, пийте разом зранку соки-фреши, селера, пастернак, продукти багаті на цинк, м*ясо, рибу, або взагалі купіть йому на 23 лютого вітаміни цинкіт, чудово допомагають чоловічому его, тому що коли реально почнуться проблеми, то вже погано, нервозність, комплекси, потім і інші проблеми зі здоров*ям почнуться:кумедна:

Guculka
11.02.2011, 14:34
в мене знайома рік назад була в Індії, то там жінки просто зобов"язані знати, які саме продукти і спеції потрібно давати чоловікам для посилення бажання. Для них це ціла наука. Там на кожному кроці продають різні аромомасла, на різні потреби. Жінки намащуються спеціальними олійками, які підсилюють потенцію.
Шкода , що в нас згадують цю тему, коли вже трішки запізно і вже чоловіки повинні вдаватися до крайнощів.

Вичитала, що чоловікам, щоб все було ОК, потрібно дійсно вживати продукти з великим вмістом цинку, і вітамінів Е і D. Та й про цей самий цинкіт я вже також багато хорошого чула.

Kristiano4ka
14.02.2011, 14:08
Ой а моему мужу пока этого не надо, он и так у нас наоборот, хочет так часто, что я не могу.. Устаю очень с ребенком и желания нет.. Это скорее всего мне нужно что то поить или съесть.. А для женщин есть что то такое???

Горыныч
05.08.2011, 02:07
Если устаете с ребенком, просите мужа о помощи. Я в своей семье этот вопрос так и решил. Жене стараюсь помогать максимально. Правда она уже научилась определять, если я уж сильно помогаю, значит не спроста... :прикол: