Назад   MamKa | Львівський Жіночий Форум > Жіночі хитрощі > Як взяти те що хочеш

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду

бери поки не пізно, з життя
Старий 21.11.2009, 03:49
Білченя Білченя поза форумом

Дописів: 1
Angry бери поки не пізно, з життя

Не будьте суворі, я не письменник, просто хочу щоб всі знали, як жити не треба, хоча може я один такий………((((((((((((
Я розпочну свою історію з 2000-их років, коли я навчався в 5-му класі звичайної сільської школи… я з дитинства був не досить привабливим малим, мені ніколи не подобалася моя зовнішність: трішки кривий ніс, криві зуби, неслухняне волосся, яке коли відростало досить середньо, то робило з мене щось схоже на кульбабу під час свого цвіту парашутиками….., а ще я був доволі повним, я б сказав би, що жирним…… І це все мене гнітило і ростило дуже закомплексованим……. Я полюбляв дивитися з далеку на однокашниць, в яких краса набирала більшого обсягу ніж в решти….. я й гадки не мав, що багато що зміниться за роки мого життя…. Спочатку я запав на Танюшу, яку я вважаю красунею і досі, вона подобалася не лише мені, безліч хлопців хотіли з нею дружити….
А я навіть і не вмів з нею говорити нормально…. Вічно верз якусь фігою з переляку….
Після неї мені подобалися інші дівчата, їх було досить…. До 9-го класу я трішки пішов на поправку, витягнувся, почав займатися собою, хоча це було дуже важко!!!!!!
Вже тоді мені почала подобатися Настьона, яку я зовсім не помічав до того…..
Вона не була якоюсь там барбі, хоча для мене вона була красунею, да й навчалася вона на відмінно, що призводило до того, що я часто в неї списував, хоча сам доволі добре знав відповідь….мабуть просто хотів бути поближче до неї…. Вже тоді вона почала зустрічатися з нашим однокласником, і моїм другом… Я не хотів їм заважати, бо з ним я бачив її щасливою, і тому намагався просто прибрати свою прив’язаність… що в мене зовсім не вийшло, хоча в мене вийшло замінити ззовні свої «почуття» на смішки і жарти до неї…..до яких вона відносилась з окремим ентузіазмом, що гнітило мене ще більше….
Через деякий час, а це вже був 11-ий клас, мене вразила на повал новина про те, що вона почала зустрічатися з іншим моїм другом, якому я багато чим завдячую…. Але саме через те, що Настьона опинилася в моєму оточенні, я побачив, що вона лише «пустишка», яка мені абсолютно не потрібна, і я не міг зрозуміти чому я себе так картав і ненавидів за свої «почуття»…. Зараз мені стає це навіть смішно….
Ще в тому самому 11-му класі мені запала в очі інша однокласниця, імені якої я згадувати не буду….)))
Я ніяк не міг зрозуміти, що вона за людина, бувало навіть конфліктував з нею…..
Хоча згодом ми почали доволі добре з нею спілкуватися….. Одного разу я просто зателефонував їй начебто просто так, ця розмова затягнулася на кілька годин, а згодом ми часто почали говорити ні про що по телефону цілі ночі ….. любив сидіти на вікні, зустрічати світанок і слухати її голос…
Одного дня після дискотеки просто напросився до неї на чайок, так я почав заходити до неї і ми разам зустрічали світанки…. Саме образливе, що я не міг її навіть обійняти, адже ми лише друзі….
Пройшов час, і ми попрямували по різних стежках…. Я поступив у заклад, з якого я міг поїхати лише на вихідні…. І то не завжди…. І ми почали спілкуватися по мобільному, і то дуже рідко…. Мені було боляче не бачити її, але я не казав її нічого… не хотів говорити про свою прив’язаність, я не говорю про кохання, бо не довіряю цьому слову….
Я виривався у звільнення з усіх сил, аби просто побачити її на дискотеці, типу випадково…
Я вирішив, що буде краще, якщо я обірву весь зв'язок з нею….. але мені це не дуже вдалося, руки так і просили набрати номер…. І ось я рішився.. приїхав, прийшов на дискотеку, а її все не було, я чекав до двох годин ночі, і ось вона прийшла!!!!!
Я взяв її за руку і повів на вулицю… якусь хвилину ми просто мовчали, а потім я просто поцілував її в губи, цілунок тривав лише мить, але по її очах я зрозумів, що вона давно його чекає…. Ще через мить я прошепотів їй прощання назавжди, і після того я більше не приїжджав так часто, і не заходив в ті місця , де міг з нею зустрітися….
Я вбив свою прив’язаність, після того я не міг нормально спілкуватися з іншими дівчатами, бо починав думати про неї…..
Я змарнував своє життя присвятивши себе службі Батьківщині, і залишився один назавжди…. Іноді по ночах пробиваються сльози, але вже пізно)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти з цитуванням

Враження
Старий 04.02.2010, 09:01
maksima maksima поза форумом

Дописів: 3
Angry Враження

Але ж гарно Ти описав(-ла) (?) почуття. Скажи тільки, Ти своє життя описував чи це дівчина, яка вирішила написати оповідання... Бо дуже поетично це вийшло, аж нереально...
Клас! Респект!
Відповісти з цитуванням

Старий 05.02.2010, 15:51
Марго Марго поза форумом
Member

Дописів: 39
Надіслати повідомлення для Марго на ICQ
Типово

дчому ж нереально?? навіть дуже реально і просто прекрасно!!!
Відповісти з цитуванням

Старий 10.06.2010, 14:56
Kiris Kiris поза форумом
Junior Member

Дописів: 11
Типово

якось все в дуже такому рожевому світлі, але здається, що це написав ще зовсім юний чоловік
Відповісти з цитуванням

Старий 03.07.2010, 20:38
appecata appecata поза форумом

Дописів: 2
Типово

Немає значення хто це написав, важливо, що він хотів цим сказати...
В мене запитання до автора:
Чому ти вважає, що змарнував своє життя?Життя - це безперервний рух і воно ж не закінчилось, усе можна виправити і зробити те, про що мрієш!Це твоє життя, кому ж я не тобі його рятувати?
Ніколи не буває пізно!)))

Востаннє редагував appecata: 03.07.2010 о 20:43.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB code is Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:05.

каталог підприємств, бізнес оголошення Хостинг сайтов Украина
ЧАт ВуЛик у Львові

бизнес сайт
одяг для вагітних | прибирання, клінінг | тільки найкраща сантехніка