Назад   MamKa | Львівський Жіночий Форум > Жіночі хитрощі > Краса та здоров’я

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду

Весна-дієта-гарна фігура!
Старий 18.03.2009, 12:02
Тихе Тихе поза форумом
Moderator

Дописів: 136
Типово Весна-дієта-гарна фігура!

вже весна, а скоро літо. сонечко пригріє і нам захочеться одягнути щось легше, щось більш відкрите. мало хто з нас зимою займався собою. мало хто може похвалитись, що готовий до теплої пори.

дієта це добре, але треба знати міру. найголовніше - не їсти багато, не їсти зайвого. і обов'язково спорт! 10 хв зранку це не багато - а результат помітний вже за кілька днів.

але повернемось до нашої теми - дієта. як то кажуть: "сніданок з'їж сам, обідом поділись з другом, а вечерю віддай ворогу". і щось в тому є! з огляду на це, коли встановлюватимете свою дієту, зверніть увагу на сніданок. саме зранку організм потребує потужного заряду енергії. але багато хто не може їсти зранку. знайомо? думаю хоч каву чи чай ви таки споживаете! до кави кілька шматочків сиру, чи булочка не завадять.

пам'ятайте, що коли сідаєте на якусь дієту (без допомоги професіоналів) - ви не складете собі правильно денний раціон. а отже організм потерпатиме від недостачі тих чи інших необхідних йому речовин. тому під час дієт рекомендують приймати вітаміни.

кажуть, що не має бути ніяких перекусів між сніданком-обідом-вечерею. я з цим не згідна. залежить, чим саме ви перекусуватимете! фрукти, чаї, і навіть соки (хоч кажуть, що в них багато цуру) не зашкодять. головне в невеликій кількості, щоб не розпихати свій животик.

на обід рекомендується: зварені вкруту яйця, свіжі овочі, сир, а також все що зроблено на пару та грилі - в помірних дозах! не у всіх є можливість пообідати так як хочеться, особливо у тих хто працює. але тіштись, мої любі, у вас хоч робота є! якщо криза й далі продовжуватиметься - усі ми сядемо на довготривалу дієту!

вечеря: салати, м'ясо (тільки не смажене), рибка. знову ж нагадую: все в помірних дозах - не розпихайтесь!

кажуть, що "сідати" на дієту треба не одразу. спочтаку підготувати організм, потім дати йому взбучку, а потм знову дати йому все, що мав до дієти. з цим я теж не зовсім згідна. я рекомендую не сідати на якісь конкретні дієти взагалі. краще просто слідкувати за тим, що споживаєш. нічого шкідливого (хоча в наш час усе практично оброблене і шкідливе), нічого зайвого - помірна і корисна їжа. найперше: себе треба любити такою яка ти є! але люблячи не розбещуйте! над собою потрібно працювати!

не запивайте їжу, тому що рідина випита одразу розбавляє шлунковий сік і їжа погано перетравлюється. спочатку буде тяжко, але ви звикнете.

не їжте одразу солодке, це може викликати в шлунку бродіння. навіть солодкі фрукти радять вживати кілька годин до чи після прийому їжі.

більше рухайтесь! навіть якщо ви з'їли забагато, не хвилюйтесь. влаштуйте прибирання квартири чи прання. усе зайве просто згорить.
Відповісти з цитуванням

Старий 05.05.2009, 18:01
Natalyuska Natalyuska поза форумом
Moderator

Дописів: 103
Типово

для того щоби виглядати стрункою, саме головне - це зменшення шлунку. колись я ї сама так робила. я не обмежувала себе ні в чому, єдине правило їсти маленькими порціями. малу порцію їжі шлунок швидше перетравлює, тут головне перетерпіти легкий голод і все буде добре.
а от конкретні дієти, які щось забороняють їсти, на мою думку, спрямовані на очищення організму для вирішення тої чи іншої проблеми (колір шкіри, прищики тощо)
Відповісти з цитуванням

Старий 06.05.2009, 10:27
Тихе Тихе поза форумом
Moderator

Дописів: 136
Типово

я навіть думаю, що це все дуже індивідуально. комусь необхідно бмежуватись, бо більше нічого не допомагає, а комусь достатньо їсти маленькими порціями.

Теги
дієта, швидко схуднути

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB code is Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:50.

каталог підприємств, бізнес оголошення Хостинг сайтов Украина
ЧАт ВуЛик у Львові

бизнес сайт
одяг для вагітних | прибирання, клінінг | тільки найкраща сантехніка