Назад   MamKa | Львівський Жіночий Форум > Жіночі хитрощі > Краса та здоров’я

Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду

Жіночі хвороби
Старий 30.03.2009, 13:25
Garbyzuk Garbyzuk поза форумом
Сімейний координатор

Звідки Ви: Lviv
Дописів: 12
Надіслати повідомлення для Garbyzuk на ICQ
Типово Жіночі хвороби

як і обіцяла, трохи інформації...
почну з самого примітивного, але саме ці хвороби більше докучають нашим жінкам. симптоми у цих захворювань схожі, тому сама жінка визначити не в змозі: чи то кандідоз(молочниця), чи то бактеріальний вагіноз, чи то вагініт. жінки ці хвороби називають одним, загальним терміном - молочниця(виділення, зуд, дискомфорт).
Сьогодні зупинимся на бактеріальному вагінозі.

В нормальном состоянии влагалище обычно населяют лактобактерии. Это именно они берегут женское здоровье, вырабатывают вещества, которые убивают патогенные и условно-патогенные микроорганизмы. если же по каким-то причинам число лактобактерий уменьшается, то вредные бактерии быстро начинают размножаться.Бактериальный вагиноз -это дисбактериоз влагалища. Именно Гарднерелла – это одна из тех бактерий, которых должно быть меньше. А когда количество лактобактерий уменьшается, эта бактерия начинает быстро размножаться, что приводит к даному заболеванию.

Факторы, которые влияют на появление этого заболевания:
•Терапия антибиотиками, цитостатиками, кортикостероидами, противовирусными, противогрибковыми препаратами, лучевая терапия.
• Частые и чрезмерные влагалищные спринцевания.
• Пороки развития и анатомические деформации после разрывов в родах, хирургических вмешательств.
• Инородные тела во влагалище, матке: влагалищные тампоны или диафрагмы, внутриматочные спирали и др.
• Спермициды.
• Гормональные изменения при половом созревании, при беременности, после абортов, родов.
• Повышение pH влагалища (pH > 4,5)

Причинами развития бактериального вагиноза также могут быть:
1. Ношение плотного синтетического белья, синтетических брюк, что мешает проникновению кислорода.
2. Слишком частое использование прокладок на каждый день и тампонов.
3. Продолжительный приём антибиотиков, которые способны убить молочные бактерии.
4. Нехватка в рационе кисломолочных продуктов.
5. Хронические болезни кишечника, способные вызвать дисбактериоз.
6. Иммунодефицит

Симптомы бактериального вагиноза у женщин следующие: необильные, плохо пахнущие, однородные, водянистые, серовато-белые выделения из влагалища, однородно покрывающие его стенки. При этом запах выделений из влагалища напоминает запах испорченной рыбы.

Ранее принято было думать, что бактериальный вагиноз не вредит человеку. В настоящее время его считают инициатором воспаления придатков матки, женского бесплодия, преждевременных родов, осложнений беременности и родов.
Диагностика заключается в клинической картине и результатах общего мазка.

Диагноз "бактериальный вагиноз", может быть поставлен посредством некоторых признаков, тестов.

Одним из таких признаков является величина РН влагалищного отделяемого. Так, например, у здоровых женщин это число не достигает отметки 4,5. У больных бактериальным вагинозом эта отметка равняется 5.0 - 6.0. Величина РН содержимого влагалища менее 4,5 исключает присутствие бактериального вагиноза. Для выявления РН применяются лакмусовые тестеры.

Успешное лечение бактериального вагиноза, как и любого заболевания, зависит от правильной и своевременной постановки диагноза и проведения патогенетически обоснованной терапии. Лечение бактериального вагиноза преследует цель – задержать рост микроорганизмов, не свойственных этому микроценозу и восстановить нормальную флору влагалища. Терапия бактериального вагиноза остается задачей трудной ввиду частого рецидивирования или низкой эффективности ряда предложенных препаратов.

В слідуючий раз я розкажу про вагініт. Якщо виникають якісь питання, запитуйте.
Прочитавши статті на гінекологічну тему, я зрозуміла, що Аніонові проклади є вирішенням багатьох проблем, а зрештою, є засобом, який буде попереджати розвиток банальних захворювань. Адже вони дихають, це факт...а те що Аніони нормалізують мікрофлору було відомо ще на початку 20-го сторіччя. Та я не буду зараз переліковувати те, що можуть аніони... трохи згодом...
Відповісти з цитуванням

Старий 13.04.2009, 13:31
Крижана Ледi Крижана Ледi поза форумом
Member

Дописів: 59
Типово

коли мені прописували ліки від молочниці, я перепитала чи чоловікові потрібно щось приймати. гінеколог сказала, що ні. крім однієї таблеточки (їх всього дві і випити треба за один день), ця таблетка мала б вивести з його організму цю молочницю. а ще сказала, що цей грибок в жінок не виліковується повністю. він просто є в організмі, а коли у нас якась стресова ситуація чи гормональний дисбаланс, чи не дотримуємось інтимної гігієни то молочниця прогресує.
Відповісти з цитуванням

Старий 13.04.2009, 18:34
Oksa Oksa поза форумом
Сімейний координатор

Звідки Ви: Львів
Дописів: 5
Надіслати повідомлення для Oksa на ICQ
Типово

я б казала, все одно пройти повне обстеження вас і чоловіка. ідеально - в двох незалежних діагностичних центрах. щоб знати точно, що є. кандидоз дуже часто супроводжує інші генітальні захворювання, які можуть перебігати скрито. крім того, постійне виникнення кандидозу ще свідчить про слабку імунну систему. можливо, варта порадитися з лікуючим лікарем, щоб пройти курс лікування імуностимуляторами - навіть самі прості - ехінацея або імунал - дають гарний результат.
Відповісти з цитуванням

Старий 14.04.2009, 08:47
Крижана Ледi Крижана Ледi поза форумом
Member

Дописів: 59
Типово

справа в тому, що свого чоловіка я під дулом пістолета не затягну до лікарні... але хіба не можна зробити аналізи тільки мені, адже, що у нього то й у мене мають виявити.
Відповісти з цитуванням

Старий 14.04.2009, 09:01
Тихе Тихе поза форумом
Moderator

Дописів: 136
Типово

Цитата:
Допис від крижана ледi Переглянути допис
справа в тому, що свого чоловіка я під дулом пістолета не затягну до лікарні
у мене та ж проблема і я чула, що якщо шось є у вашого партнера, то у вас його теж знайдуть. тому я завжди до гінеколога сама ходила.
Відповісти з цитуванням

Старий 21.04.2009, 11:29
Oksa Oksa поза форумом
Сімейний координатор

Типово

ця проблема мені знайома. є два варіанти. 1 - чоловік нікуди не йде і лікує те, що знайдуть у вас (єдине, що тоді доза і спосіб введення може відрізнятися - треба порадитися з лікарем). 2 - все ж таки переконати чоловіка обстежитися. тому що, фізіологічно організми чоловіка і жінки відрізняються і не завжди захворювання, які є у жінки, можуть бути у чоловіка, крім того активність процесу може бути інша (наприклад, у нього може бути вже хронічний перебіг, який потребує більших доз, сильніших препаратів і довшого лікування, а у вас ще гострий перебіг, а може бути і навпаки). от і виходить, що може бути зовсім різне лікування одинакових захворювань. крім того, у нього можуть бути інші захворювання, яких у вас ще або вже немає. тому все ж таки, я б рекомендувала "налякати" чоловіка і привести на обстеження. якщо є діти - велика кількість збудників генітальних інфекцій передається побутовим шляхом - через спільні предмети вжитку або не помиті після туалету руки - це ще одна причина для переконання чоловіка на обстеження - він же не ворог своїм дітям і свому організму, щоб приймати лишні ліки або ті, які не допоможуть.
Відповісти з цитуванням

Старий 21.04.2009, 12:12
Тихе Тихе поза форумом
Moderator

Дописів: 136
Типово

Цитата:
Допис від Oksa Переглянути допис
велика кількість збудників генітальних інфекцій передається побутовим шляхом - через спільні предмети вжитку або не помиті після туалету руки
...це які генітальні інфекції передаються таким шляхом?
Відповісти з цитуванням

Старий 22.04.2009, 12:51
Oksa Oksa поза форумом
Сімейний координатор

Типово

Цитата:
Допис від тихе Переглянути допис
...це які генітальні інфекції передаються таким шляхом?
не переживайте, класичні венеричні захворювання (сифіліс, гонорея) так не передаються, але є багато збудників генітальних інфекцій (їх ще називають невенеричними, бо більшість з них може існувати поза статевими органами і має багато інших шляхів передачі, крім статевого), які легше лікуються, і не є такі "агресивні". найбільш поширені це хламідії, вірус простого герпесу, цитомегаловірус, гарднерелли, грибки роду кандида, трихомонади, токсоплазми. всі вони є відносно стійкими у зовнішньому середовищі і виживають поза організмом людини від 1 години до 2-3 діб (якщо без впливу ультрафіолетових променів). тому дуже добре рушники і постіль вивішувати сушитися або провітрювати на балкон на сонце.
Відповісти з цитуванням

Старий 22.04.2009, 12:59
Консультант Консультант поза форумом
Senior Member

Дописів: 123
Типово

а вам відомо що таке гіпоплазія матки, як воно лікується і чи можна завагітніти після такого?
Відповісти з цитуванням

Старий 22.04.2009, 15:10
Natalyuska Natalyuska поза форумом
Moderator

Дописів: 103
Типово

в інтернеті багато пише про цю тему, але наскільки правильно зрозуміла я, то це коли матка є недорозвинута, тобто замалих розмірів, для того щоби її виявити треба проходити обстеження з допомогою узі та датчика. але ця хвороба лікується і можна завагітніти...
"гипоплазия матки, бывает первичная и вторичная. как правило, гипоплазия связана с недостатком эстрогенов. вопрос в том, когда она появилась. думаю, что надо померять базальную температуру, если цикл двухфазный, можно планировать беременность. гипоплазия не будет мешать наступлению беременности. как правило, 1-я степень гипоплазии не создаёт препятствий и для дальнейшего вынашивания.
если цикл - однофазный, нужно обследоваться.
для того, чтобы определиться с методом лечения,нужно пройти не только узи, но и обследование на гормоны. обратитесь со своей проблемой к гинекологу-эндокрин*ологу"
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми
Параметри перегляду

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB code is Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.
Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:06.

каталог підприємств, бізнес оголошення Хостинг сайтов Украина
ЧАт ВуЛик у Львові

бизнес сайт
одяг для вагітних | прибирання, клінінг | тільки найкраща сантехніка