Одного разу робила воскову епіляцію, сама собі

Якщо чесно, то процедура не з приємних, я думаю жінкам не звикати терпіти. Оскільки робила сама, то на одну ногу сили волі вистачило і йшло все швидко, а на іншу починала себе жаліти

, треба швидко зірвати смужку, а мені не хотілось і до кінця смужку бувало не дотягувала і довго готувалась перед тим як зірвати.

:Якщо ви чекаєте ідеально гладкого результату, то це не так, на вигляд ноги супер, здається, що усе волосся видалене, але залишаються такі малесенькі, коротенькі волосинки, яких не помітно, ці найкоротші світлі тонкі волосинки віск просто не захопив.

Хоча результат мені сподобався, особливо це сподобається тим, хто користується бритвою.Адже після бритви на другий день вже волосини відростають

, а після воску я 3 тижні спокійно ходила. Правда після депіляції у вас може бути подразнення, навіть в деяких місцях виступає кров. Але після крему на наступний день все пройшло. Також відомо, що є безліч різних восків, які ніби заспокоюють шкіру і підходять під певний тип волосся (грубе, жорстке, темне)
Усе що знала, тим і поділилась