|
помогите |
 |

09.10.2008, 14:08
|
 |
Senior Member
|
|
Дописів: 113
|
|
помогите
у меня на лице появляются красные пятнышки, совсем маленькие, но все равно не приятно. местами кожа даже шершавая  . возможно это алергия на воду (мы недавно переехали), а возможно на что то другое. пользуюсь только скрабом... возможно посоветуете маски или кремы какие то?
|

16.10.2008, 12:24
|
 |
Senior Member
|
|
Дописів: 72
|
|
у моей знакомой тоже что то такое было. она кремами пользовалась, масками и т.д. но ничего не помогало. потом она сходила к дерматологу. ей сказали что алергия, но не на воду а на кой какие фрукты, шоколад... и что еще не помню. прописали правда еще мазь. так что сходи наверное к врачу
|

16.10.2008, 15:31
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
да вот лень к врачу сходить, да и сработы не вырвешься 
|

22.10.2008, 14:09
|
 |
Сімейний координатор
|
|
Дописів: 12
|
|
здоров’я важливіше за всяку роботу, тобі дійсно необхідно викроїти вільну хвильку, сходити до лікаря, бо це дійсно може були алегрія... і до речі, на будь що.
в мене, наприклад була алергія на мило, всякі креми, і навіть від вітамінів 
|

23.10.2008, 13:18
|
 |
Молодший координатор
|
|
Дописів: 6
|
|
Цитата:
Допис від meri
у меня на лице появляются красные пятнышки, совсем маленькие, но все равно не приятно. местами кожа даже шершавая  . возможно это алергия на воду (мы недавно переехали), а возможно на что то другое. пользуюсь только скрабом... возможно посоветуете маски или кремы какие то?
|
привіт! ну по перше, скрабом не можна користуватись більше ніж2 рази в тиждень. а як ти очищаєш всоє лице у інші дні? я думаю що тобі не підходить скраб, або тобу треба додатково зволожити шкіру лиця. я є незалежний консультант з краси мері кей, і я дуже часто проводжу майстер класи псаме по догляді лиця, так що якщо тебе це цікавить то відпиши мені. ти можеш зовсім безплатно попробувати нашу косметику скільки захочеш,як побачиш яякісь зміни то придбаєш собі. я впевнена що тине пожалієш. доречі у зручний для тееб час можна сустрітись, і + хороший макіяж буде на личку. 
Востаннє редагував Галя: 23.10.2008 о 13:20.
|

11.12.2008, 21:25
|
 |
Junior Member
|
|
Дописів: 10
|
|
порадьте будь-ласка якийсь хороший матуючий крем з довготривалим ефектом для обличчя. перепробувала багато, та марно. в мене комбінована шкіра, і до обіду появляється жирний блиск в т-зоні. спасаюсь розсипчастою пудрою. наперед вдячна.
|

12.12.2008, 22:16
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
я кстате не пользуюсь такими вещами. у меня проблемная кожа, поэтому меньше косметики для меня лучше. не помогу я тебе 
|

14.04.2009, 08:58
|
 |
Moderator
|
|
Дописів: 136
|
|
Цитата:
Допис від meri
|
і як ти вилікувалась? у мене теж лущиться шкіра на обличчі. ніби кремами та скрабами користуюсь, але щось не допомагає 
|

28.04.2009, 11:48
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
купила себе средство для удаления кутикул Sally Hansen и вроде делаб все как написано, но результата нет никакого ваабще?! Может кто пользуется для удаления кутикул такими кремами, подскажите как оно работает и поему могло не получится?
|

10.12.2009, 14:26
|
 |
Member
|
|
Дописів: 27
|
|
Цитата:
Допис від Тихе
і як ти вилікувалась? у мене теж лущиться шкіра на обличчі. ніби кремами та скрабами користуюсь, але щось не допомагає 
|
У мене також раніше бувало лущення шкіри, але це зовсім не алергія! Лущення це сиптом обмороження, або обвітрювання шкіри. Наприклад, якщо нанести на обличчя жирний крем і через 5-10 хв вийти з теплої квартири на вулицю/холодний вітер, то уже через тиждень на обличчі появляються спочатку маленькі червонувато-водяні пухирці, які лопають і опісля починається лущення .
При обмороженні шкіри варто звернутись до дерматолога і нівякому разі не лікуватись самотушки, бо можна тільки погіршити стан шкіри!!!
|
| Параметри теми |
|
|
| Параметри перегляду |
Лінійний вигляд
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли